5 x Design Peper- en Zoutmolen

Woon Ryk

Categorie:

Zoals ik eerder al aanhaalde in een vorige blog, ben ik zo iemand die vindt dat alles in ons huis bij elkaar moet passen. Van de kussenhoezen tot de keukenmesjes aan toe. Jaja met alles, bedoel ik ook echt alles. En omdat ik genoeg gezien heb van het leven met blauw in huis en overstap naar Club wit moeten ook de accessoires eraan geloven. Dus beginnen we eraan met hippe een Peper- en Zoutmolen.

In ons nieuwe huis a.k.a. onze witte stal komt uiteraard een witte keuken (die zag je niet aankomen he, haha). En daar wil ik een paar leuke eyecatchers bij als accessoire. En wat is nu leuker dan een prachtige nieuwe Peper- en Zoutmolen die de show stelen. Ik heb al uitgebreid onderzoek verricht en vandaag som ik voor jullie mijn 5 favorieten op. En omdat het natuurlijk weer erg opviel dat ik een (vreselijk) dure smaak heb plaats ik er een disclaimer bij. Indien je spaarpot niet gevuld is of je niet bereid bent vandaag (dure) aankopen te doen is het aangeraden niet verder te lezen.

Oh, ben je nog aan het meelezen? Waarom schrik ik daar nou niet van, het is sterker dan jezelf he? Ach, wees niet getreurd, ik weet hoe je je voelt.

#1 Peili Grinder Peper- en Zoutmolen

Deze mooie set is van het merk Zone Denmark. Ze zijn gemaakt uit gebleekt berkenhout en verkrijgbaar in een heleboel verschillende toffe kleurtjes. Deze set in Koel grijs en Warm grijs is verkrijgbaar voor €79,95 in de webshop van Interiorstyless en alle lezers krijgen een exclusieve korting van 15% met de kortingscode “Aboutloes15” op dit olijke duo. Als dat niet leuk is?

Peili Grinder van Zone Denmark – Interiorstyless

 

#2 Porseleinen Feinedinge Peper & Zout set

Dit stelletje is volledig nieuw in het ALICE assortiment van Feinedinge en beschikbaar is 6 verschillende poedertinten. Het Peper en Zoutstelletje zelf is gemaakt uit porselein en wordt geleverd tesamen met een Walnoot houten onderzetter. Het setje is te koop voor de mooie prijs van €60,00 bij Alpine Luxury.

Feinedingen set bij Alpine Luxury, Prijs: €60,00

#3 Menu Norm Peper en Zoutstelletje

Dit is persoonlijk mijn favoriet! Ik weet niet of het komt door hun strakke design of hun hippe vorm maar dit stel van Menu zou perfect staan in onze nieuwe keuken. Zoals ze het op de site van Flinders zeggen; hun vorm doet denken aan een fles zoals je die vroeger bij de melkboer kreeg. Deze set is leverbaar in verschillende kleuren en materialen en te koop voor de prijs van €69,95.

Menu Norm Peper & Zoutmolen bij Flinders, Prijs: €69,95

#4 Muuto Peper of Zoutmolen

Deze Peper of Zoutmolen van Muuto is ook weer eentje met een fraai design voor je keuken. Het lijkt wel alsof je een moderne totempaal in je keuken zet. Het ontwerp is gemaakt uit gelakt beukenhout en beschikbaar in verschillende kleuren. Zelf zou ik gaan voor een beuken of een wit exemplaar. Deze molen is beschikbaar voor €59,00 per stuk bij Misterdesign.

Muuto Peper of Zoutmolen bij Misterdesign, Prijs: €59,00

#5 HAY Ori Peper- of Zoutmolen

Deze stoere molen van HAY heeft een speels design en staat daarom ook prachtig op het aanrecht. Hij is gemaakt in kunststof en beschikbaar in vrolijke tintjes. Hij is voor €29,00 per stuk beschikbaar bij Fonq zodat jij zelf jouw perfecte setje kunt samenstellen uit de talloze kleuren waarin hij wordt gemaakt.

HAY Peper- of Zoutmolen bij Fonq, Prijs: €29,00

 

Nou ik ben heel benieuwd welke Peper- en Zoutmolen ik binnenkort bij jullie in de keuken of op een prachtig gedekte tafel zie stralen. Maar voor nu even; welke is jullie favoriet? 

Liefs, Loes

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. MC Kleuver schreef:

  De Peili Grinder variant vind ikzelf een heel mooi peper-en zoutmolen. Het design zou goed bij mij passen.

 2. leyla schreef:

  die zien er allemaal heel mooi uit ! thuis heb ik een hele simpele

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind die pastelkleuren molens erg mooi. Ze zien er bovendien heel strak en rustig uit.

 4. Jamey schreef:

  Wat mooi zeg! Ik hou wel van dit soort design dingen.

 5. Charlotte schreef:

  Ik ben zelf niet van design. Hier dan ook gewoon peper en zout in het potje van de supermarkt, gewoon zoals je het koopt hihi.

 6. Ayla schreef:

  Wat leuk!! Dat fleurt je keuken wel op. Ik zelf heb gewoon een normale uit de supermarkt, maar mijn moeder was hier eerder wel helemaal gek van.

 7. Fleur schreef:

  Wat een hoop leuke peper en zout setjes. Ik zou kiezen voor die van Muuto

 8. Xenia schreef:

  Wat een hoop verschillende soorten, ze verdienen zeker een mooie plek in een keuken! Ik heb een vrij simpele, ik vind de Muuto het mooist

 9. Nummer 2 is mijn favoriet. Ik heb 2 mannetjes die elkaar knuffelen als je ze samen zet

 10. […] zette Joandi een aantal toffe zout- en pepersetjes voor jullie op een rijtje en vandaag blijven we nog even in het keukenthema met… de mooiste […]

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden