5 x Tuin/Balkon aankleding

Woon Ryk

Categorie:

De zomer komt eraan. Tenminste, dat is wel gebruikelijk in deze tijd van het jaar. Als je naar de weersvoorspelling kijkt slaat de twijfel toe, maar we houden hoop! Dat het binnen gezellig is aangekleed, is natuurlijk heel belangrijk. Maar dit geldt ook voor jouw balkon of tuin! Als je een buitenruimte hebt, klein of groot, tuin of balkon. Maakt niet uit, maak het gezellig. Hieronder zal ik mijn 5 favoriete buitenaccessoires en de websites waar je alles kan vinden met jullie delen!

Tuinposters

Zowel binnen als buiten doen ze het goed; posters. Mijn tuinposter is van De leukste woondecoratie. Er zijn heel veel verschillende soorten en maten. Met teksten of juist met mooie platen, weinig kleur of juist heel veel , het is allemaal mogelijk. Als je op deze link klikt zie je een heel ruim aanbod aan hele leuke tuinposters.

Buitenkleed

Sinds dit jaar lijkt het buitenkleed echt zijn entree te hebben gemaakt in de interieurwereld. Nog nooit eerder had ik ervan gehoord, maar ik vind ‘m heel leuk! Het doet zoveel met de aankleding van het terras en het is ook wel fijn voor de blote voetjes! Op de site van VTwonen staan onwijs veel buitenkleden. Ga snel kijken!

Solar Verlichting

Tuinverlichting op zonne-energie is de verlichting van de toekomst. Het is niet alleen milieuvriendelijk, de meeste verlichting op zonne-energie is ook erg leuk! Ik ben vooral fan van de SOLVINDEN collectie van IKEA. Dit seizoen hebben ze weer een aantal super toffe lampen. De lampionnen van IKEA kennen we natuurlijk allemaal al, maar er is nu ook een hele toffe staande lamp.

Stoeltjes

Een balkon of tuin hebben we natuurlijk om lekker te gaan zitten of lekker buiten te gaan eten met mooi weer. Dan heb je uiteraard leuke stoeltjes nodig! Saaie tuinstoeltjes bestaan niet meer. Ook deze zijn er in alle soorten en maten te vinden! De stoeltjes die nu trending zijn voor rond de eettafel binnenshuis, zijn er nu ook voor buitenshuis. Vind ik leuk! Klik eens op deze link . Daar vind je heel veel van zulke leuke tuinstoelen.

Planten

Wat kan er natuurlijk niet ontbreken op je balkon of in je tuin? Inderdaad, bloemen en planten. Je kan het nog zo mooi aankleden met posters en kleden, maar een tuin of balkon zonder groen, dat gaat niet werken. Dit is natuurlijk heel persoonlijk. De één houdt juist van heel veel bloemen in de tuin, de ander wilt juist alleen maar planten. De hoeveelheid maakt ook niet uit, zolang er maar groen te vinden is. Op mijn balkon staat een olijfboompje en een pot met daarin bamboe. Binnenkort maak ik een ritje naar Intratuin, dan zal het daar vast niet bij blijven.  En ook Joandi Loes heeft een hele groene tuin sinds die is gerenoveerd, daar schreef ze een tijd geleden nog over. 

Ik hoop dat ik jullie iets van inspiratie heb kunnen geven voor jouw balkon of tuin. Maak het gezellig en trek jouw interieur van binnen door naar buiten! En dan nu maar hopen dat de zomer binnenkort zijn entree gaat maken!

Liefs Sanne

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Liefs, Joandi Loes

Delen via

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Kristof schreef:

  Die posters vind ik heel leuk, ga ik zeker eens verder bekijken.
  De buurman heeft zonder meer zo een lelijke groene doek opgehangen aan de afsluiting dus dat zou wel eens een prima oplossing kunnen zijn.

 2. Jenny schreef:

  Die schemerlamp voor buiten ziet er echt tof uit!

  Ik heb geen balkon, maar een tuin. Heerlijk om nu lekker in het zonnetje te zitten tussen de bloeiende planten. Vanwege de heg en de planten langs de schutting heb ik geen plek voor een tuinposter, maar het idee is echt geweldig.

  • Sanne Achenbach schreef:

   Die schemerlamp is ook tof! Hij geeft ook heel sfeervol licht, echt gezellig. Kijk al uit naar de warme zwoele zomeravonden!

 3. Merel schreef:

  Van een buitenkleed had ik ook nog niet gehoord. Lijkt me eigenlijk wel wat. Lekker zacht. En ideaal om je kindje op te laten spelen. De verlichting vind ik ook heel mooi. Zeker in de avond.

  • Sanne Achenbach schreef:

   Zacht zijn ze niet echt. Ze zijn vaak van kunststof gemaakt, zodat ze ook buiten kunnen blijven liggen, weer of geen weer. Maar goed, alsnog ideaal om de kinderen op te laten spelen natuurlijk!

 4. Sabrina schreef:

  Leuke tips, fan van alles alleen zo veel opruimwerk voor de regendagen 🙂

  • Sanne Achenbach schreef:

   Dat is het leuke ervan, dat hoeft niet! Tuinkleden, posters en lampen, zijn allemaal gemaakt van materiaal wat gewoon buiten kan blijven. Weer of geen weer. Handig he? 😀

 5. Annemieke schreef:

  Wat super leuke spullen. Over een dikke maand, gaan we onze tuin veranderen dus je blog komt op het perfecte moment! Bedanktt

 6. laura schreef:

  Wat een prachtige buiten inspiratie, vooral de buitenkleden vind ik erg mooi en zou ik zelf ook zeker aanschaffen

 7. Leuke blog om met mooi weer te lezen! Je krijgt toch spontaan zin in de zomer! Je geeft me inspiratie 🙂

 8. Irina schreef:

  Aah alle drie die lampen vind ik heel erg tof! Geeft ook echt gelijk meer sfeer vind ik altijd.

 9. irma ten napel schreef:

  Ik vind het heerlijk om buiten te leven 😀 De buitenkleden vind ik ook hartstikke leuk!

 10. Annemarel schreef:

  Super leuk. Vooral die link naar die posters. Ben zelf al een poosje op zoek naar een nieuwe poster dus de tip was welkom.

 11. E Meijvogel schreef:

  Wauw huiskamer in de tuin, cool

 12. Manon schreef:

  Hele leuke tips. Ik vind die stoel die er staat ook echt heel leuk. Planten doen trouwens zoveel in een ruimte of buiten. Leuk!

 13. hillybillybeauty schreef:

  Ik wil deze aankomende weken mijn tuintje weer eens wat aandacht geven. Het mooie weer komt er volgens mij aan! Die kleden en lampjes zijn echt leuk!!

 14. Claudia Struijck schreef:

  Wij hebben ook een balkon. Lang maar smal en erg moeilijk om iets te vinden wat past. Dankjewel voor deze tips! Die lampen en muurposter zijn erg leuk!

 15. Volgmama schreef:

  Wat een leuke blog. Ik heb nog nooit buitenkleden gezien maar ik vind ze prachtig! De posters ook!

 16. Lotte schreef:

  Ik hou echt van buitenkleden! Wil er echt al zo lang een, maar vind ze zo duur 🙁 De solar lampjes heb ik al in huis dus lekker chillen met lampjes op mijn balkon kan sowieso <3

 17. MamaPlaneet schreef:

  En of je mij hebt geinspireerd? Nu nog de vraag of je mijn tuin eens komt inrichten? 🙂

 18. Margon schreef:

  Wat een lekker artikel! Leest heel makkelijk en je geeft meteen een berg inspiratie mee. En laat ik dat laatste nou net even nodig hebben.. 😉 Onze tuin mag nodig wat aankleding gebruiken, en die posters vind ik dus echt te gek!

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden