5x De leukste Black Friday interieur deals

door Danique Koldenhof

Black Friday komt er weer aan, maar weet jij eigenlijk wat Black Friday ( behalve leuke kortingen 😉 ) inhoudt? Ik wist het eerst zelf ook niet helemaal dus ook voor jullie even een kleine uitleg; Black Friday is de dag in het jaar wanneer bijna alle Amerikaanse bedrijven meedoen aan een grote uitverkoop die een dag duurt. De dag erna, zaterdag, worden de ‘oude’ prijzen weer gehanteerd. In Amerika valt Black Friday altijd op de dag na Thanksgiving, zodat de meeste mensen nog vrij zijn. Hiermee luiden ze tevens de tijd om kerstinkopen te gaan doen. Zoals vele andere Amerikaanse traiditie’s is Black Friday ook naar Europa over komen waaien. En laten we eerlijk zijn, daar zijn we best content mee toch ? 😉  

De reclame’s schieten ons om de oren heen dus leek ons een klein overzichtje van de leukste woonwinkels die mee doen aan Black Friday wel handig!

Bolia

Bolia maakt er, niet geheel volgens traditie maar wel nóg een stukje leuker voor ons een BLACK WEEK van. Zoals ze zelf zeggen: BLACK WEEK is volop bezig en dit jaar huldigen we de creativiteit en laten we de kleuren knallen. De hele week krijg je 25% korting op al hun producten. Zo kan je jouw 2018 nog even afsluiten met hele mooie design meubels en/of accessoires! Tot en met zondag 25 november krijg je 25% korting dus ik zou zeggen, sla je slag!

Black Friday, Bolia

Sissy boy

Eén van mijn lievelingswinkels. Hier kan ik echt altijd met volle tassen (en lege portemonnee) de winkel verlaten. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet de goedkoopste winkel dus tijdens Black Friday kunnen we heerlijk los gaan! De actie’s zijn nog niet bekend maar ik zou zeker even (online) een bezoekje brengen vrijdag!

Flinders

De plek voor design producten, alle fijne merken overzichtelijk bij elkaar en ook deze leuke website doet mee met Black Friday! De deals zijn nog niet bekend, maar je kan je alwel vast inschrijven voor de nieuwsbrief zodat jij ze als eerste ontvangt! Kun je toch nog dat mooie Vitra stoeltje of  Muuto lamp dit jaar op de kop tikken!

Vtwonen

Bij VTWonen ontvang je van 23 t/m 26 november kortingen tot wel 60%! Op meer dan 5000 producten kan je helemaal los gaan! Voor het gemak hebben zij hun favorieten items met Black Friday actie’s al even voor je onder elkaar gezet. Stond bijvoorbeeld dat prachtige matzwarte Amefa bestek al een hele tijd op je verlanglijstje? Of krijg je de Chicago wandlamp van It’s About RoMi niet uit je hoofd? Dan is a.s. vrijdag zeker jouw dag want deze zitten allemaal in de deals!

Made

Made.com mag natuurlijk zeker niet in dit lijstje ontbreken want ook zij hebben een leuke deal voor je in de aanbieding! Op alle geselecteerde designs krijg je namelijk 20% korting! Oh en om het je nóg iets gemakkelijker te maken worden ze ook nog eens gratis aan huis geleverd!

Nu ik mijn tips gegeven heb rest er mij nog maar één zin; Happy Shopping!

Liefs, Danique

Misschien vind je dit ook leuk?

Laat een Reactie achter