Breng jij mee een bezoekje aan Sharon?

door Joandi Loes Tholen

Het weekend zit er weeral bijna op en om leuk af te sluiten staat er weer een binnenkijker gepland. Vorige week bekeken we de Antwerpse loft in zwart/witte stijl en vandaag gaan we op bezoek bij Sharon. Zij houdt van wit, zacht en licht en haar huis is dan ook één met Scandinavische stijl.

Tezamen met haar man en kanjer van een zoon Kaleab woont ze sinds een jaar in deze gerenoveerde jaren ’60 woning. Voordat ze het kochten had een aannemer het helemaal verbouwd zodat alles strak, wit en nieuw was. “Dit was super fijn, maar hierdoor moest ik toch zoeken hoe ik warmte en knusheid in het huis kon brengen.”, zegt Sharon. Omdat het moeilijk was om in 123 een persoonlijke touch toe te voegen had ze tijd nodig om het huis in te richten en eigen te maken. “Tijd waarin je het huis leert kennen en ziet wat mooi zou zijn op bepaalde plekken.”. Hierdoor is het haar gelukt om eenheid te creëren. Alle kamers stralen dezelfde stijl uit en het huis is nu echt in balans. Door de mix van lichte meubels, witte muren en op elke verdieping wel een antiek stuk met een bijzonder verhaal voelt het huis nu persoonlijk aan. “En dat voelt als thuis.”.

Naast haar baan fotografeert Sharon veel en is ze dol op interieurstyling, bloemen en DIY-projectjes. Dat is ook terug te zien op haar Instagram (@Thehappythree). Daarvandaan haalt ze uiteraard haar wooninspiratie. Maar natuurlijk ook via Pinterest en leuke woonbladen. “Instagram inspireert mij enorm en brengt me op leuke ideetjes. Hier geef ik dan nog lekker mijn eigen draai aan.”, zegt Sharon.

Als tip geeft ze graag mee dat je in kleine ruimtes zeker voor een lichte basis moet kiezen. “Wij hebben een kleine woonkamer en ik ben altijd nog blij dat we zowel aan de voor- als achterkant lichte raambekleding hebben gekozen.”. Dit maakt de ruimte lichter en groter. “Ook ben ik blij met onze brede luxaflex waarmee je leuk kan spelen met de lichtinval.”, zegt Sharon.

De meubels komen eigenlijk van her en der. Van IKEA, Karwei, Marktpkaats, DIY-projectjes tot brocante familiestukken. “Juist die mix van modern, familiestukken en eigen projectjes vind ik super.”.

Haar favoriete meubelstuk is de bank van Woood. Door zijn losse elementen kan je er lekker mee schuiven en de strakke lijnen maken de bank een echte beauty. Maar hetgene wat een onschatbare waarde voor Sharon heeft is het witte antieken meidenkastje dat in al haar schoonheid en eenvoud op de slaapkamer staat. Ze heeft het van haar vader gekregen na het overlijden van haar moeder. Haar moeder had het al opgeknapt en wit geverfd. “Ze was gek op brocante meubeltjes en zo ook op dit mooie kastje, ik denk dat ik het net zo mooi vind als zij.”.

Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes Binnenkijken bij Sharon Scholtes

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

8 Reacties

Ilona Wielinga 19 maart 2017 - 12:48

Ah wat een onwijs tof huis! Dit is echt het soort inrichting wat ik wil als ik uit huis ga, haha. Wil ook wel graag de urban jungle kant op maar ben niet bepaald goed in het verzorgen van planten, helaas.. haha

Reply
Joandi Loes Tholen 19 maart 2017 - 14:20

Prachtig he! Ik was ook helemaal verliefd. Helaas ben ik zelf ook helemaal geen goede plantenonderhouder. Oepsie! Ik heb nu alles vol gezet met vetplanten en die zal ik vast ook nog kunnen doden.

Reply
kim 19 maart 2017 - 13:42

Oh my gosh!!!! Prachtig dit, wauw! Laat haar blog maar snel komen dan.. dit smaakt naar meer! Die bank is LIEFDE! Ik ben al een tijdje opzoek naar iets anders voor bij ons. Hoewel wij onze bank nog geen 2 jaar hebben haha. Zeker leuk deze doordat je kan schuiven met de losse delen. En dan nog even over dat bureautje met schraagjes.. te gek idee! Zoiets had ik ook al eens voorbij zien komen op Pinterest maar dan met steigerhout. Als thuiswerkende mam is het wel noodzakelijk om een kleine ini mini plekje voor jezelf te hebben om te kunnen werken. Erg leuk!!

Reply
Joandi Loes Tholen 19 maart 2017 - 14:25

Ja ik was ook helemaal verliefd! Ik vind haar hele huis super mooi. Toevallig heb ik op de zolder een gelijkaardige DIY-bureau maar met steigerhout. Aankomende week verschijnt er een blog over dus kom dan zeker nog maar is een kijkje nemen. En de bankstel ben ik ook een beetje jaloers op. Als onze bankstel ooit de deur uitgaat wil ik ook eentje waarmee je kan schuiven. Super handig vind ik dat!

Reply
Eva 19 maart 2017 - 16:16

Wat een prachtig interieur, echt helemaal mijn stijl! Als ik later op mezelf ga wonen, zou ik ook heel graag voor een Scandinavische stijl gaan. Love it! 🙂

Reply
Joandi Loes Tholen 19 maart 2017 - 20:13

Mooi he! Dit huis is voor mij zeker een inspiratie voor de bouw van ons nieuwe huis :)!

Reply
Ezra 19 maart 2017 - 20:08

Wauw echt een hele mooie stijl! Heel rustig, maar toch ook heel gezellig door de leuke accessoires. Ik ben verliefd. De foto’s zijn ook heel mooi geworden.

Reply
Joandi Loes Tholen 19 maart 2017 - 20:11

Ja ik vind het ook prachtig! In ons nieuwe huis zal het nog meer als dit worden! 🙂

Reply

Laat een Reactie achter