Mijn favoriete winkels om te bezoeken tijdens de kerstperiode

door Joandi Loes Tholen

Vandaag laat ik jullie mijn 3 favoriete winkels tijdens de kerstperiode zien. Willen jullie weten welke dat zijn? Lees dan even met me mee.

Dille & Kamille

Om te beginnen ben ik een grote fan van Dille en Kamille. En niet alleen tijdens de kerstperiode. Ik vind er het hele jaar door de juiste cadeautjes, leuke keukenspulletjes en originele kookboeken. Maar juist tijdens de kerstperiode vind ik de winkel nog leuker. Er zijn dan altijd een paar hoekjes aangekleed in verschillende kerststijlen.

Dit jaar was dat een blauwe, rode en okergele hoek aangevuld met wit en neutrale accentkleuren. Dus wil je nog even de laatste kerstsfeer opsnuiven of ben je nog op zoek naar de laatste cadeautjes? Wandel hier dan zeker nog even binnen

Sissy Boy

Als tweede vind ik de Sissy Boy een absolute aanrader. Zij springen er voor mij uit omdat zij tijdens de kerstperiode altijd net een tikkeltje anders zijn. Zo vond ik er dit jaar heuse kerstballen in de vormen van etenswaren zoals bv. een ui en een kreeft. Ik vind het altijd zo geschift dat het leuk wordt! Daarnaast hebben ze dit jaar ook nog een collectie van vintage-lijkende kerstballen in glas en goud. Vooral heel veel goud!

Maar daar stopt het nog niet. Je hebt ook nog de muziekinstrumenten, de dieren en de robots. Ook de rest van het jaar moet je zeker af en toe even binnenspringen bij Sissy Boy. Je kan er werkelijk alles vinden! Je gaat er met lege handen binnen en komt met een hele nieuwe kleding en wooncollectie buiten. Aangevuld met alvast originele verjaardagscadeaus voor die ene vriendin die binnen een paar weken jarig is. Ik zeg: Ideaal!

It’s All About Christmas

Om af te sluiten moet elke kerstliefhebber zeker langsgaan bij pop-up store It’s all about Christmas. Ik denk dat de naam het al duidelijk zegt. In deze winkel vindt je alleen maar kerstspullen. De winkels vind je verspreid over heel Europa. De winkels zijn altijd ingedeeld in kleurhoeken en geloof mij, iedereen maar echt iedereen kan er zijn ding vinden.

Nu denk je misschien maar wat ben je met een kerstwinkel in juli? Ja daar heb je helemaal gelijk in. Ze beginnen altijd te verschijnen vanaf oktober. Zodra ze open zijn kan je er terecht voor de laatste snuisterijen die je nodig hebt om je kerstinterieur helemaal af te maken zodat ook jouw kerstdecoratie een pareltje vanuit een magazine lijkt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

4 Reacties

Vlijtig Liesje 16 december 2016 - 15:04

Ik krijg helemaal zin om te gaan winkelen nu : )

Reply
Joandi Loes Tholen 20 december 2016 - 12:18

Dan moet je lekker gaan 🙂

Reply
Ilse 19 december 2016 - 19:45

Geweldig! Wij hebben dit jaar helemaal geen Kerstboom omdat we tijdens de Kerstdagen bij familie zijn en hier thuis aan het klussen maar ik ga toch echt even langs Sissy-Boy om een paar van die gekke ballen te halen. Voor volgend jaar alvast!

Reply
Joandi Loes Tholen 20 december 2016 - 12:17

Dit komt me zo bekend voor! Vorig jaar waren wij ook aan het klussen en hadden we er geen. En ik ben toen in januari echt de winkels gaan afspeuren. Moet je zeker doen! Die ballen zijn echt eyecatchers

Reply

Laat een Reactie achter