Herbeleef jij onze trouwdag met ons mee?

door Joandi Loes Tholen

Ik deel vandaag met jullie een heel bijzonder kijkje in ons leven. Jullie mogen namelijk allemaal meegenieten van de meest speciale dag uit ons leven. Want als je wilt krijgen jullie allemaal de video van onze trouwdag te zien. 

Vandaag is het alweer 4 maanden geleden dat ik “JA” zei tegen mijn “Hubby”. 14 augustus was de meest emotionele, mooie en liefdevolle dag van ons leven. Ik kan het nog steeds maar amper bevatten hoeveel ik eigenlijk van dat mannetje van mij hou en dat het toch echt zo is; ik ben zijn vrouw! We betrappen onszelf erop dat we nog vaak naar elkaar verwijzen als vriend(in), maar hey, we leren het wel. En wat vliegt de tijd voorbij zeg, alweer 4 maanden.

Ook de dag zelf was voorbij voor ik het besefte. Je weet wat ze zeggen: “Time flies when you are having fun”. Daarom ben ik nog steeds heel erg blij dat wij ervoor hebben gekozen een videograaf te nemen. Een absolute aanrader voor iedereen die nog in de twijfelschoentjes staat. Bij het zien van onze video kwamen alle emoties van die dag terug. Op je trouwdag wordt je echt geleefd en pas achteraf besef je hoeveel stukken je eigenlijk hebt “gemist”. Dan is een video die je dat allemaal doet herbeleven zo welkom en zo bijzonder! Manlief werd nog het meest emotioneel van allemaal. Ik zag zelfs een traantje verschijnen (Sorry babe ;-).

Na het delen van onze dag in 30 foto’s en natuurlijk de blog over mijn bruidsboeket heb ik lang getwijfeld of ik dit ook zou delen? Dit is natuurlijk toch nog een stuk persoonlijker en nog meer een kijkje in ons leven dan ik gewend ben om te delen.

Maar omdat ik jullie allen heel dankbaar ben voor het meeleven in aanloop naar onze trouwdag, het (dagelijks) volgen van mijn blog en/of Instagram, en ik dit stiekem gewoon met de hele wereld wil delen, krijgen ook jullie de video te zien!

Dankjewel voor het kijken naar onze video en niet vergeten; Vier de liefde, en dat elke dag weer!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

11 Reacties

Sanne Achenbach 15 december 2017 - 15:56

Zo onwijs mooi!

Reply
Joanne 7 januari 2018 - 21:46

Wauuuw wat een mooie video, prachtige jurk en een knap stel zeg! Zo leuk dat je dit met ons hebt gedeeld!

Reply
Ayla 7 januari 2018 - 21:59

Heel mooi, je schrijfstijl spreekt me ook aan!

Reply
Nicole Orriëns 8 januari 2018 - 07:05

Wat heerlijk dat je het op film bent zodat je het kunt herbeleven. Het ziet er mooi uit allemaal zeg.

Reply
Amber 8 januari 2018 - 09:03

Super leuk gedaan zo. Ook de combinatie van film en tekst spreekt extra tot de beleving. Je zag er super mooi uit!

Reply
Cindy 8 januari 2018 - 13:33

Zooo romantisch! Altijd heerlijk iemand anders hun trouwdag zien, krijg ik altijd terug kriebels (vlinders) van mijn eigen trouwdag! Zooooo mooi!

Reply
Marijke 8 januari 2018 - 19:51

Zo leuk om het op film te hebben. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat we hem nu al jaren niet meer gekeken hebben….
Jullie zagen er trouwens prachtig uit

Reply
Me over ME Travel 8 januari 2018 - 22:13

Wat moet het een mooie dag geweest zijn. Leuk dat je dit filmpje met je lezers deelt. Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk en nog vele mooie jaren samen.

Reply
Marieke 9 januari 2018 - 17:04

Prachtig om zo’n film te hebben. Zo kunnen jullie nog jaren samen terugkijken op deze fantastische dag. Nog gefeliciteerd!

Reply
Debbythechocoholic 9 januari 2018 - 21:41

Wauw wat een mooi filmpje! Dat is heel leuk in elkaar gestoken.
En je zag er echt beeldig uit. Het filmpje zelf leek zelfs even op een sprookje, zo mooi!

Reply
Sanne 28 februari 2018 - 10:39

Wauw wat mooi, wat zagen jullie er prachtig uit!! Wat een mooie en dierbare herinnering!

Reply

Laat een Reactie achter