Herbeleef jij onze trouwdag met ons mee?

Archief

Categorie:

Ik deel vandaag met jullie een heel bijzonder kijkje in ons leven. Jullie mogen namelijk allemaal meegenieten van de meest speciale dag uit ons leven. Want als je wilt krijgen jullie allemaal de video van onze trouwdag te zien. 

Vandaag is het alweer 4 maanden geleden dat ik “JA” zei tegen mijn “Hubby”. 14 augustus was de meest emotionele, mooie en liefdevolle dag van ons leven. Ik kan het nog steeds maar amper bevatten hoeveel ik eigenlijk van dat mannetje van mij hou en dat het toch echt zo is; ik ben zijn vrouw! We betrappen onszelf erop dat we nog vaak naar elkaar verwijzen als vriend(in), maar hey, we leren het wel. En wat vliegt de tijd voorbij zeg, alweer 4 maanden.

Ook de dag zelf was voorbij voor ik het besefte. Je weet wat ze zeggen: “Time flies when you are having fun”. Daarom ben ik nog steeds heel erg blij dat wij ervoor hebben gekozen een videograaf te nemen. Een absolute aanrader voor iedereen die nog in de twijfelschoentjes staat. Bij het zien van onze video kwamen alle emoties van die dag terug. Op je trouwdag wordt je echt geleefd en pas achteraf besef je hoeveel stukken je eigenlijk hebt “gemist”. Dan is een video die je dat allemaal doet herbeleven zo welkom en zo bijzonder! Manlief werd nog het meest emotioneel van allemaal. Ik zag zelfs een traantje verschijnen (Sorry babe ;-).

Na het delen van onze dag in 30 foto’s en natuurlijk de blog over mijn bruidsboeket heb ik lang getwijfeld of ik dit ook zou delen? Dit is natuurlijk toch nog een stuk persoonlijker en nog meer een kijkje in ons leven dan ik gewend ben om te delen.

Maar omdat ik jullie allen heel dankbaar ben voor het meeleven in aanloop naar onze trouwdag, het (dagelijks) volgen van mijn blog en/of Instagram, en ik dit stiekem gewoon met de hele wereld wil delen, krijgen ook jullie de video te zien!

Dankjewel voor het kijken naar onze video en niet vergeten; Vier de liefde, en dat elke dag weer!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Liefs, Joandi Loes

Delen via

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Joanne schreef:

  Wauuuw wat een mooie video, prachtige jurk en een knap stel zeg! Zo leuk dat je dit met ons hebt gedeeld!

 2. Ayla schreef:

  Heel mooi, je schrijfstijl spreekt me ook aan!

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Wat heerlijk dat je het op film bent zodat je het kunt herbeleven. Het ziet er mooi uit allemaal zeg.

 4. Amber schreef:

  Super leuk gedaan zo. Ook de combinatie van film en tekst spreekt extra tot de beleving. Je zag er super mooi uit!

 5. Cindy schreef:

  Zooo romantisch! Altijd heerlijk iemand anders hun trouwdag zien, krijg ik altijd terug kriebels (vlinders) van mijn eigen trouwdag! Zooooo mooi!

 6. Marijke schreef:

  Zo leuk om het op film te hebben. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat we hem nu al jaren niet meer gekeken hebben….
  Jullie zagen er trouwens prachtig uit

 7. Wat moet het een mooie dag geweest zijn. Leuk dat je dit filmpje met je lezers deelt. Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk en nog vele mooie jaren samen.

 8. Marieke schreef:

  Prachtig om zo’n film te hebben. Zo kunnen jullie nog jaren samen terugkijken op deze fantastische dag. Nog gefeliciteerd!

 9. Wauw wat een mooi filmpje! Dat is heel leuk in elkaar gestoken.
  En je zag er echt beeldig uit. Het filmpje zelf leek zelfs even op een sprookje, zo mooi!

 10. Sanne schreef:

  Wauw wat mooi, wat zagen jullie er prachtig uit!! Wat een mooie en dierbare herinnering!

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden