Het bohokamertje dat mama Rianne creëerde voor Liv

door Joandi Loes Tholen

Eerder zagen we al de feeërieke kamer van Cait en de rustgevende kamers van Bobbi en Pep. Maar vandaag zoeken we de bohosfeer bij Rianne op. Hoe dat er nu precies uitziet? Neem gauw een kijkje …

Rianne woont al 4 jaar ..

in een nieuwbouwhuis samen met haar vriend, Robert. Hij is ook de liefste papa voor hun dochter Liv waarvan ze sinds 15 april de trotse ouders zijn. 

Sinds begin van het jaar zijn we druk bezig geweest met de babykamer. We wilden heel graag weten wat het werd maar hielden het geheim voor de omgeving. Ik dacht dat is wel makkelijk als we het weten, dan kunnen we een stoere jongenskamer of lieve meidenkamer maken! Maar uiteindelijk is het geen een van beide geworden! Robert en ik hebben echt alle spullen samen uitgezocht. Je wilt toch alles samendoen voor je eerste kindje! Het is heel basic, al zeg ik het zelf, een mix van stoere meubels en een beetje de bohostyle. In de lichte kleuren wit en grijs met een lekker wollig kleed en meer schattige dingen zoals bijvoorbeeld de vlaggenslinger en het nachtlampje.  

Ik vind het heel leuk om dingen zelf te maken. Met de hulp van Robert, die soms tips geeft, maak ik leuke dingen. Op het kamertje van Liv heb ik haar “vogelhuis” nachtlampje zelf gemaakt. Maar ook in de rest van het huis staan zelfgemaakte spulletjes. Neem zeker eens een kijkje op Rianne haar Instagramaccount @aarnsrianne als je het graag zelf wilt zien wat Rianne allemaal al heeft gemaakt en de rest van haar huis wilt zien. 

De stijl van de babykamer lijkt op

onze slaapkamer. De kleuren zijn ook lekker licht en de meubels zijn een rustige mengeling tussen Scandinavisch en bohostyle. 

De woonkamer is wat stoerder. Die is een beetje industrieel. Onze betonmuur geeft een warm gevoel maar is toch heel stoer. Al heb ik dit jaar wel wat dingen veranderd. We hadden nog veel meer stoere en zwarte accessoires. Nu vind ik het mooier om alles wat lichter te hebben dus momenteel hebben we een mix van industrieel en bothanical. Ik hou van veel licht, groen en handgemaakte spullen.  

De grootse uitdaging van het aankleden van de babykamer was het raam in de babykamer. We hebben een lang maar hoog raam met eronder een radiator. Als ik ervoor sta kan ik net naar buiten kijken. Die kant van de kamer kunnen we dus niet heel veel mee. Die uitdaging staat nog steeds op ons lijstje want doe je daar nou mee? Tot nu toe heb ik er een oud krukje neergezet en de vlaggetjes opgehangen, die ik zelf nog maakte 1 dag voordat ik beviel! 

Favoriete woonmerken heeft Rianne niet echt …

ik vind het vooral leuk om elke keer nieuwe dingen te ontdekken. Vooral via Instagram komt er altijd wel weer iets nieuws voorbij! Ik heb wel een favoriete woonwinkel en in de buurt ook nog, “heel gevaarlijk”, It’s Loft. Verder de conceptstore winkeltjes waar je van alles kan vinden. Van babykleding en accessoires voor babykamer tot spulletjes voor jezelf. Vaak zijn dat mooie spullen met een verhaal. 

Alle meubels die we samen hebben gekocht zijn nieuw. De grote meubels zijn van het merk Woood. Het vloerkleed komt van Sissyboy, de vlaggetjes en poster zijn van van Sukha. The Birthposter van Liv was een kraamkado. De overige spulletjes bij de grote woonketens maar ook bij kleine winkeltjes zoals Carolijn Slottje en Winksoffsara. Het konijn boven het bedje is van Fabels. Die moest ik hebben, we vonden hem zo schattig dat we hem uiteindelijk online hebben besteld. Er is namelijk geen enkele hetzelfde. Ze worden namelijk gemaakt van oude kleding of andere “oude” stoffen. Er hangt een label aan waarop staat waarvan hij is gemaakt. Bij ons is het konijn gemaakt van een gordijn, hoe leuk!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

22 Reacties

Mirjam 4 september 2017 - 18:30

Wat een rust straalt dit kamertje uit zeg, heel mooi! Ik vind de slingertjes ook heel lieflijk.

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:11

Ja die vind ik ook heel schattig!

Reply
Chantal 4 september 2017 - 19:46

Wat een heerlijk kamertje! Ik hou echt heel veel van die stijl, vooral voor in een babykamer.

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:10

Ja heel gezellig en rustgevend is dat!

Reply
Marla 4 september 2017 - 19:51

Het is echt heel mooi geworden. Mijn vriend en ik willen graag gezinsuitbreiding. Dit is een hele goede inspiratie.

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:10

Oh dat zal Rianne leuk vinden om te horen!

Reply
Bianca Schrijft 4 september 2017 - 20:25

Wat een heerlijke kamer! Lekker rustig en neutraal. Dat lampje in het vogelhuisje is echt super.

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:11

Erg origineel he!

Reply
About Fashion Life 4 september 2017 - 20:40

Wat een mooie kinderkamer! X A

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:11

Ja leuk he!

Reply
Sofie 4 september 2017 - 20:42

Wauw, ik vind het een ontzettend mooie kamer! En wat een mooie foto’s ook!

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:11

Vind ik ook! 🙂

Reply
Ratelaar 4 september 2017 - 20:54

Mooi paradijsje hebben jullie gecreeerd.

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:10

Ik zou dit ook heel graag als kind hebben gehad.

Reply
Joyce 4 september 2017 - 20:59

Wat creatief, dat vogelhuisje!

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:09

Vind ik ook! Echt leuk he

Reply
Anja 4 september 2017 - 21:00

Hele mooie en rustige kamer, dat is ook wel belangrijk voor de kleine denk ik zo.

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:09

Ja daar ben ik ook van overtuigd!

Reply
Andrea 4 september 2017 - 21:08

Wat een mooie uitstraling heeft het kamertje leuk ook te lezen dat het konijn van oude gordijnen is gemaakt erg uniek!

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:09

Super origineel is dat he! Die hou ik ook in het achterhoofd.

Reply
nicole 5 september 2017 - 13:20

Ik vind die knuffels aan de muur erg leuk! Dat is weer eens wat anders zeg!

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:08

Ja ik vind het ook heel origineel! Vooral dat konijn.

Reply

Laat een Reactie achter