Het vragenuurtje met Maureen, de content creator van By SIDDE

(Be)leef Ryk

Categorie:

Voor de maandelijkse rubriek, Het vragenuurtje, ga ik steeds op zoek naar mensen die me inspireren. Maar van tijd tot tijd komt er ook wel eens een leuk en noemenswaardig merk voorbij! Zo kwam ik bij By Sidde terecht. Ik mocht, Maureen, de content creator van de befaamde banken een paar vraagjes stellen. En het resultaat daarvan lees je hier.

Zou je wat over By SIDDE kunnen vertellen?

By SIDDE is een vernieuwend merk dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Wij produceren Scandinavische design banken in onze eigen fabriek die de klant zelf online kan ontwerpen. Zodra de keuze is gemaakt, gaan wij van start met de productie. Daarna wordt de bank binnen 7 werkdagen bij onze klant geleverd. Alles gebeurt bij ons op bestelling, dus geen massa voorraden! Daarnaast wordt de bank niet in lagen plastic en karton geleverd maar gewoon in een mooie stoffen herbruikbare hoes.  Klanten krijgen standaard gratis levering, een Protexx vlekkengarantie en 5 jaar garantie op het binnenwerk.

 Ook hebben we een klein aanbod unieke vloerkleden in onze collectie. Opnieuw verrassend handgemaakt Scandinavisch design voor een leuke prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie wollen vloerkleden of aan vloerkleden met een speels kleurverloop.

Wie is op het idee gekomen van By SIDDE en waarom?

We zijn een overkoepelend bedrijf en hebben jarenlange ervaring in het produceren van meubels, niet alleen banken. Samen met een creatief team zijn we tot dit vernieuwend idee gekomen.

Waarom de naam By SIDDE?

Scandinavisch design verdiend een Scandinavische merknaam. Daar hebben we natuurlijk wel een paar nachtjes over geslapen en daar kwam uit: By SIDDE. En ra… ra… ra… SIDDE betekend in het Deens zitten. Leuk he?

Waar willen jullie graag dat By SIDDE voor bekend staat?

Mooi design in een Scandinavisch jasje, met een goede service. Goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs en natuurlijk snel geleverd.

Waarmee onderscheiden jullie jezelf van de concurrent?

Ons belangrijkste USP is dat je bank binnen 7 werkdagen na bestelling wordt geleverd. Daarnaast zijn we een puur online merk. We leveren rechtstreeks vanuit onze fabriek en hebben geen tussenkomst van winkels en/of showrooms, hierdoor kunnen we goede kwaliteit bieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Hoelang heeft het geduurd om By SIDDE te creëren?

We zijn ongeveer 1 jaar bezig geweest met alle voorbereidingen.

Waar zien jullie By SIDDE over 5 jaar?

We focussen ons op een betere naamsbekendheid. Over 5 jaar willen we bekend zijn in Nederland en willen we naast Nederland ook verkopen in andere landen.

Komen er binnenkort nog nieuwe modellen online?

Op dit moment zijn we bezig met het ontwerp van twee nieuwe banken. De modellen zijn bepaald, de stoffen nog niet. Begin kwartaal 1 zullen we de nieuwe banken lanceren. Er zal ook een bank in de collectie komen met een chaise lounge, hier kijken we erg naar uit! 

En nog een leuk nieuwtje voor de lezers van Hemelryk! We werken sinds deze maand ook aan een eigen collectie By SIDDE kussens. De Limited Editions vielen zo goed in de smaak dat we hebben besloten om een blijvende collectie te ontwerpen. Denk hierbij aan mooie luxe materialen zoals velours, leer en stof.

Waar kunnen we meer van By SIDDE zien? (website, sociale media kanalen, …)

By SIDDE is zichtbaar op verschillende platforms. De banken kan je bekijken op onze website www.bysidde.com maar ook op de site van onze partner VT Wonen. Op Social media zijn we ook actief, denk hierbij aan Facebook, onze Instagram maar ook op Pinterest.

 

Dit was het weer voor vandaag, heb je tips of suggesties voor een nieuw vragenuurtje, laat het gerust even hieronder weten in de reacties en anders wens ik jullie vandaag een fantastische dag.

Liefs, Joandi Loes

Liefs, Joandi Loes

Delen via

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden