Een kijkje in de rustgevende kinderkamer van Bobbi en haar broertje

door Joandi Loes Tholen

Lisa woont samen met haar vriend Niels en dochter Bobbi in Nijmegen. Maar het zal niet lang meer duren voor hun gezinnetje uitbreiding zal krijgen. Lisa is momenteel zwanger van een tweede kindje, een jongetje deze keer. En net zoals in de kamer van Caitlynn zullen we vandaag een kijkje krijgen in de kamer van Bobbi en de toekomstige baby.

Lisa vindt het altijd leuk om bezig te zijn met het fotograferen en stylen van de kinderkamers. Wel moest ze er even heel erg aan wennen om alles voor een jongetje in te richten. “Ik was altijd gewend om alles roze te doen, voor baby nr. 2 hebben we gewerkt met de kleuren wit, okergeel, mint en grijs”, zegt Lisa. Dit geeft een stoere maar ook hele lieve uitstraling.

Bobbi wordt bijna 2 jaar en daarom hebben ze ervoor gekozen alvast een groot bed te kopen. Lisa zegt: “Nu de baby er nog niet is, hebben we de tijd en de rust om haar dit te leren”. In Bobbi’s vorige kamer was alles zwart-wit en nu is Lisa helemaal verliefd op de combinatie roze, grijs en wit. Maar ook daar zit uiteraard nog wel een beetje zwart-wit bij. “Door het roze is haar kamertje zo meisjesachtig geworden en dat vind ik net zo leuk”, zegt Lisa.

Ze is enorm trots op het resultaat. Omdat de kamer zo groot was vond ze het best moeilijk deze gezellig in te delen en er niet als een balzaal te laten uitzien. “Maar dat is naar mijn eigen mening goed gelukt”, zegt Lisa.

Qua stijl zijn de kinderkamers wel wat drukker als de inrichting van de rest van het huis. Op de benedenverdieping hebben Lisa en Niels alles ingericht met heel veel wit en grijs. Lisa is wel iemand die heel erg van veranderen houdt daardoor hangt ook niet veel aan de muur. Dat zou veel te snel vervelen. Ze wonen ook nog niet zo lang in deze woning. Ze hebben alles zelf opgeknapt en gerenoveerd. Verhuizen zit er dus nog lang niet in.

Qua spulletjes koopt Lisa eigenlijk alles online. “Dat is zoveel makkelijker, dat merk ik door mijn eigen bedrijf BLKIDS”. Lisa maakt zelf hoeslakens, aankleedhoezen en dekbedovertrekjes. Ook maakt ze vlaggenlijntjes en kussenslopen. Daarnaast verkoopt ze een aantal posters van Desenio. “Die vind ik erg leuk voor de kinderkamers, net zoals de lampjes van Little Lovely Company.” Verder heeft ze veel houtproducten van het leuke merk DeemDesign.

Lisa houdt zelf niet van de standaard kamers waarin alles bij elkaar past. Daarom heeft ze de meeste meubels via marktplaats gekocht en zelf opgeknapt. Dit sluit goed aan bij het feit dat ze het erg belangrijk vindt dat de kinderkamers gezelligheid en rust uitstralen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

16 Reacties

Vlijtig Liesje 17 maart 2017 - 10:42

Wat een lieflijk kamertje. En heel rustig en sereen qua uitstraling.

Reply
Joandi Loes Tholen 17 maart 2017 - 21:07

Vind ik ook! Leuke kamer he 🙂

Reply
Kyara Esteva 17 maart 2017 - 16:24

Wauw, wat een lief kamertje en wat een mooie foto’s maak je!

Reply
Jamey 20 maart 2017 - 09:27

wauw wat een schattige kinderkamer!

Reply
Sylvia Vorspaget 20 maart 2017 - 09:47

Wat leuk om te zien. Een mooie eigen stijl en de kleuraccenten en details maken de kamers echt helemaal af!

Reply
Chantal Janssen 20 maart 2017 - 16:51

Wauw! Super mooie en hip kamertjes. Ook heel belangrijk puntje: er is veel rust in beide kamertje, Dit is heel prettig slapen voor de kleintjes.
Ik vind het junior bedje ook errug leuk. Een idee voor mijn eigen zoontje van 2 jaar, die mag binnenkort ook over naar een groter bed.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 14:26

Rust is inderdaad super belangrijk! Leuk dat jij er ook zo over denkt.

Reply
Sandra 22 maart 2017 - 14:08

Wat een rustgevende kinderkamer. Ik vind het interieur heel mooi en creatief! Dit ga ik zeker voor later onthouden 🙂 – https://esseremoda.nl/the-inverted-world-at-snckbar-in-amsterdam-namely-healthy-tasty-and-sustainable-food/

Reply
Marieke 22 maart 2017 - 14:37

Prachtig, echt een heel erg mooi rustgevend kamertje!

Reply
Serafina 22 maart 2017 - 16:37

Prachtige kamer en mooie kleurencombinatie.. Heerlijk…

Reply
kim 22 maart 2017 - 21:31

Wauw, echt wauw!!! helemaal mijn stijl. Heerlijk artikel weer. Stiekem is het toch ontzettend leuk om bij iemand anders een kijkje te nemen.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 14:27

Haha dat vind ik ook, brengt me altijd op nieuwe ideetjes.

Reply
Priscilla 24 maart 2017 - 20:51

Wauw, wat een prachtige kamer. Ik houd heel erg van deze stijl. De kamer is heel sereen en rustgevend met leuke details en kleuraccenten.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 14:27

Dat vind ik ook!

Reply
Anne 10 april 2017 - 22:37

Wat een prachtig, rustig en zenn kamertje. Een prettige plek voor kinderen om tot rust te komen zonder overschreeuwd te worden door teveel kleurrijke prikkels!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 14:28

Dat vind ik ook!

Reply

Laat een Reactie achter