Het leukste behang voor in de kinderkamer

door Alice Vanduijvenvoorde

Degenen die mij op instagram (@Alice_vanduijvenvoorde) volgen weten het misschien al; wij verwachten een tweede kindje! Ik ben nu ruim 16 weken zwanger van een jongetje, super leuk natuurlijk dat ik straks, als alles goed mag gaan, een jongen en een meid heb!

Maar dat betekent dus ook dat ik binnenkort nog een heerlijk kamertje moet gaan inrichten. Daar kijk ik dan ook enorm naar uit en ik ben al hard inspiratie aan het op doen. In de kamer van onze kleine man wil ik waarschijnlijk een wand gaan behangen. Maarja wat voor behang? Er is zoveel verkrijgbaar! In deze blog deel ik mijn favorieten met jullie.

(let wel op; dit is niet echt een budget blog! Al deze behangsoorten zijn allemaal wel wat prijziger maar in mijn ogen hun geld dubbel en dwars waard)

ROOMBLUSH

Het leuke aan Roomblush vind ik dat het een merk is dat er bewust voor kiest rechtstreeks aan de consument te verkopen. Hierdoor kunnen ze het hele jaar door wisselen en spelen met collecties. Daarnaast verkopen ze niet alleen kinderbehang maar hebben ze behang in alle soorten, maten én materialen.

En waar ze ooit alleen behang verkochten hebben ze nu ook een mooie collectie van woonaccessoires zoals beddengoed, opbergmanden en andere kinderitems. Helaas kan ik hier natuurlijk niet alles laten zien maar de website is zeker een bezoekje waard want er staat nog zoveel meer leuk (kinder)behang op. Hieronder een paar voorbeelden van het kinderbehang;

ANEWALL

Het behang van Anewall is zo uniek en sprookjesachtig! Ik ben zelf echt helemaal verliefd op de “oh deer versie”, echt zó ontzettend mooi! Zowel de lichte als de donkere variant. Helaas laat mijn portemonnee dit behang op het moment niet toe maar wie weet ooit nog eens 😉

Ook de “jungle variant” is geweldig voor een stoere kamer; kleine avonturiers wanen zich met dit behang in een heuse jungle. Anewall heeft natuurlijk nog veel meer behang, posters en kunst voor in huis, allemaal uniek in hun soort.

CREATIVE LAB AMSTERDAM

Ik ben zelf echt fan van dit toffe merk! Ze verkopen veel behang en dan vooral met dit soort designs; dieren, palmbomen en bloemen. Het is een echte blikvanger in de kinderkamer. En super fijn is dat dit behang helemaal op maat gemaakt wordt, passend voor jouw muur. Voor meer super leuk behang in een ‘urban jungle’ stijltje neem je best even een kijkje op de website.

GROOVY MAGNETS

Dit is de grote kanshebber voor het kamertje van één van mijn kids, in welk kamertje het komt hou ik nog eventjes geheim ,maar dat laat ik jullie uiteraard nog wel zien.

Ik vind het konijntje zo lief! Daarbij vind ik het erg leuk dat het eigenlijk maar één lange verticale strook is en je de verdere muur dus eventueel nog in een andere kleur kunt verven of behangen. Maar het allerleukste aan dit behang is wel dat het magneetbehang is en je dus je mooiste tekeningen of posters hier met een magneet op kunt bevestigen en telkens ook weer kunt verwisselen. Het ideale behang voor iemand met nogal wat veranderdrang! (iemand zoals ik dus 😉 )

En nog leuker is dat het ook verkrijgbaar is in versie’s met andere dieren of ander soorten magneetbehang. Wil jij ze allemaal zien? Hier een link naar de website.

Ps: Bij Vtwonen is dit behang t/m 7 maart in de sale met 20% korting, dus grijp je kans.

XOXO Alice

Misschien vind je dit ook leuk?

12 Reacties

Joanne 15 maart 2018 - 20:12

Ohh wat een geweldige behangetjes allemaal! Zoveel leuker dan neon gekleurde tekenfilm poppetjes of zoiets dergelijks 😉

Reply
Robin 15 maart 2018 - 21:39

Zo dromerige printjes echt wijs ik zou zelfs sommige ophangen voor mezelf

Reply
Merel 16 maart 2018 - 07:00

Die witte met dieren vind ik echt heel tof. De rest wat druk voor een baby, volgens mij zijn die behangetjes vooral leuk voor ouders

Reply
Nicole Orriëns 16 maart 2018 - 09:15

Oh wauw, wat een prachtige behangsels allemaal. Mijn favoriet is het behang in de eerste foto. Supermooi!

Reply
Inge 16 maart 2018 - 10:45

Ooooh wat zijn ze mooi!! Die hele hele drukke zijn niet zo mijn ding, maar die met de dieren vind ik echt geweldig!!

Reply
Blog & Beauty 16 maart 2018 - 10:55

Wat een mooie behangetjes zitten er tussen. Voor mij springt de “Oh deer” er ook wel uit hoor, echt prachtig.

Reply
MC Kleuver 16 maart 2018 - 12:21

Het eerste wat mij opviel aan het behang, was de uiltjes. Zo schattig. Jammer dat ik niet meer zo klein ben haha

Reply
ingrid 16 maart 2018 - 12:52

wauw dit zijn echt super mooie begangetjes

Reply
Ingrid 16 maart 2018 - 13:43

Het lijkt me wel best lastig om ze zo mooi op de muur te krijgen. Of valt dat mee?

Reply
Fleur 17 maart 2018 - 09:19

Ik ben nooit zo van het behang geweest, maar vind deze erg leuk. Die met magneet heb ik ook gezien en wilde ik eigenlijk wel in de gang ophangen. Helaas bleek ons huis vol spachtelputz et zitten. Misschien dat ik het op een bord plak en deze zo in de gang ophang

Reply
Patricia Schmitz-Heres 17 maart 2018 - 11:40

Die grote met die giraf vind ik gaaf!!!

Reply
Debbythechocoholic 19 maart 2018 - 17:52

Wat leuk dat je dochtertje een broertje krijgt! Zo spannend ook 🙂
Het zijn allemaal leuke inspiraties voor een kinderkamer.

Reply

Laat een Reactie achter