Licht in overvloed in de nieuwbouw van Anita

Archief

Categorie:

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op Instagram zie ik elke dag tal van mooie huizen voorbij komen. Ik vind het dan zo leuk dat ik onbeschaamd bij hen binnen kan koekeloeren. @House.no.4 is daar één van. Een prachtige lichte account die ik jullie niet wil onthouden. Dus bij deze; koekeloeren jullie met mij mee bij Anita? 

Wie is Anita?

Ik ben Anita, 30 jaar, getrouwd met Bastiaan en moeder van Cenn (8), Mason (6), Daine (5) en Vienn (2). Omdat mijn mijn man veel werkt en regelmatig reist, ben ik veel thuis en zorg ik dat het thuis allemaal soepel doorgaat. Ik vind heerlijk om veel thuis te zijn.. lekker veel tijd om in huis te rommelen, klussen en veranderen.

Mijn favoriete kleur is zwart! Alleen dat is niet mijn happy colour in huis, want dat is wit. Ik word gewoon blij van een fris wit huis maar ben ook gek op contrast. Door het zwart lijkt het wit nog witter en vice versa. Ook vind ik het belangrijk dat er groen in huis is. Een interieur zonder planten voelt voor mij zo leeg. Kortom hier zijn ze onmisbaar. Wat ik dan weer absoluut niet wil zijn van die simpele bordjes met teksten als “home” en “welcome”, verschrikkelijk vind ik dat![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1522106654285-3f241dc0-751d-8″ include=”5297,5298,5299,5302,5300,5303″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

De geschiedenis van ons huis

Eind 2012 kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een ruimer huis dit kavel tegen. Het voelde direct als “nu of nooit” en gelukkig zijn we voor “nu” gegaan! Drie jaar later zijn we hier gaan wonen. We wonen hier nu nog maar twee jaar dus voorlopig zal het interieur weleens iets schuiven maar de basis blijft hetzelfde. Doordat we het zelf gebouwd hebben en dus compleet betrokken zijn geweest bij het ontwerp, is vrijwel alles naar onze zin.

Als ik opnieuw moest beginnen zou ik één ding anders doen en dat zijn de badkamers. We hebben nu gekozen voor recht toe, recht aan met lichte en donkere tegels en witte meubels. Als ik het opnieuw zou mogen doen zou ik gaan voor licht betonciré ipv tegels en denk ik dat ik ook meer natuurlijke materialen zou gebruiken.

Als afwisseling met het nieuw hebben we veel oude spullen maar daar zit niet perse een bijzonder verhaal aan vast. Gewoon een mooie combi van oud en nieuw.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1522106654297-0524c979-43dd-7″ include=”5304,5306,5309,5308,5307,5296″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Woonproblemen?

Nee, die hebben we gelukkig niet! Ook dit weer omdat we bij het ontwerp overal rekening mee konden houden. Ik doe de inrichting en gelukkig zitten we daarmee op een lijn en laat mijn man me er vrij in. Het lijkt me zo vermoeiend als je het altijd maar moet overleggen wanneer je iets wilt veranderen.

Meestal doe ik echt grote veranderingen (zoals muren verven of andere meubels) als hij in het buitenland zit. Dan heb ik zelf nog een paar dagen om te kijken of het echt een verbetering is. Zo niet, zet ik alles weer terug of verf ik de boel weer over. Alsof er niets gebeurd is, haha!

Een ik-poets-wanneer-er-bezoek-komt gezin of een het-is-hier-altijd -kraaknet gezin?

We proberen het goed bij te houden maar met vier kinderen is het gewoon niet altijd netjes. Ik vind het persoonlijk ook niet zo erg als het rommelig is in huis.. Er word nou eenmaal geleefd, het is geen showroom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1522106654306-8577bc73-21e4-3″ include=”5310,5311,5312,5313,5314,5315″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Je begrijpt; ik ben fan! Wil je nog meer zien van Anita’s huis? Neem dan even een kijkje op haar Instagramprofiel (@House.no.4). Wil je nog bij andere mensen binnenkijken? Dan vind je hier nog veel meer leuke blogs. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

BewarenBewaren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Liefs, Joandi Loes

Delen via

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Wauw, wat ziet dat er strak uit allemaal! Hoe doe je dat als je er zelf ook nog woont?! Of is het speciaal voor de foto’s?

 2. Lodi schreef:

  Wauw maar dat ziet er even strak en gaaf uit zeg!

 3. Wanda schreef:

  Compleet anders dan bij ons thuis maar zeker heel sfeervol. Vooral dat het er zo licht uitziet, spreekt me enorm aan. Dat is bij ons thuis door de vele schuine balken helaas wel anders.

 4. peggy schreef:

  wauw wat een prachtig huis! Wil ik ook! hahaha! Ik hou van deze style! Bedankt voor het delen!

 5. Kool Family schreef:

  Waaw… Echt prachtig, het zwart-witte interieur met groene accenten van planten vind ik prachtig.

 6. Grassiella schreef:

  Wauw.. Wat een super strak interieur! Prachtig.. ik zie mezelf hier helemaal in thuis, haha.

 7. Frederique schreef:

  Zo dat is netjes en strak zeg. Ik zou er persoonlijk niet in kunnen wonen, ik heb veel kleur, kunst en chaos nodig om me heen haha. Maar ik vind het wel erg tof om naar te kijken. Vooral ook de planten die het geheel net een kleuraccent geven!

 8. Beau Bewust schreef:

  WAUW wat een tof interieur. Vind het contract heel gaaf!

 9. Leonie Linotte schreef:

  Super mooi met dat zwart! Heel goed gebruikt zodat het niet te heftig en te donker wordt in huis

 10. Cynthia schreef:

  Het ziet er mooi en strak uit. Maar hoe doe je dat met 4 kids?!?

 11. Sandy schreef:

  Owh wat heerlijk al die planten overal, liefde voor huizen waar veel planten in staan <3

 12. Tessa schreef:

  wauw super mooi huis! Ik hou hier echt van

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden