Een nieuwe Let’s (M)eet Lunch! Kom jij ook?

door Joandi Loes Tholen

Een paar maanden geleden kwam ik op het schitterende idee een lunch te organiseren voor mezelf en enkele andere Instagrammers waarmee ik wel eens een kopje koffie wilde drinken. Omdat steeds meer mensen zeiden dat wel een leuk idee te vinden, besloot ik er dan maar echt een event van te maken. En wauw, wat een succes!

Slechts 20 minuten nadat de inschrijvingen begonnen waren de 30 plaatsen al volzet. Helaas voor de dames van de reservelijst vielen er slechts 2 personen af en bleven er nog veel op die extra lijst staan. Daardoor besefte ik al voor het lunchtijd was dat ik hier vast een traditie van moest maken en jaarlijks een nieuwe lunch moest organiseren.

Zondag 7 mei was het dan eindelijk zover, we spraken allemaal af op een hippe plek in Utrecht: Het Lewis Book Café. Zij zijn ondertussen ook begonnen met het geven van leuke workshops. Dus voor allen in Utrecht en omstreken, neem zeker eens een kijkje want het is de moeite waard.

De dag

Ik vond het fantastisch dit te organiseren. Daar kwam mijn planplezier weer even bij kijken, want ja ik heb toch echt gestudeerd voor Event-en projectmanager. En er is niks wat ik leuker vind dan plannen en organiseren! De dag was gevuld met lekkere hapjes, taartjes, koffietjes en ook nog een leuke fotografieworkshop onder leiding van Muk van Bymuk.

Goodiebag

Maar wat ontbreekt er nou nog in mijn verhaal? Precies die MEGA-goedgevulde goodiebag waarvoor ik een heleboel sponsors te bedanken heb. Hieronder een (kleine) opsomming van alle fantastische shops die hieraan hebben meegewerkt.

FlexaKunst in KaartLeeffHet Beste van de KwekerStoryTilesInteriorstylessFonqRitchieKesemy DesignWolff DesignsWolletje BolSheepy CC KnapgoedMadebybeUitgeverij SnorNext Time ClocksDeco Way NLJozemiek SieradenCotton Ball LightsWoonsuikerHome DelightStoere StoreNordstil designBluft InterieurRauw StoreUitgeverij SingelOnlineposterkopen.nlModernmacramé.nlStudio Stationary

Wil je met je eigen ogen zien wat er allemaal in de goodiebags zat? Een tijd geleden maakte ik al een blog met de leukste Instagrambeelden na de lunch. Neem daar zeker ook even een kijkje.

Nieuwe lunch

En ja je leest het goed: ER KOMT EEN NIEUWE LUNCH! En dat op zondag 29 oktober. Waar, hoe en wat maak ik later deze week bekend. Maar wil jij bij de Let’s (M)eet Lunch zijn, hou dan zeker mijn Instagram de komende weken in de gaten en zorg dat jij jouw plekje veroverd.

Ik heb er alvast zin in! Hopelijk jullie ook.

Misschien vind je dit ook leuk?

6 Reacties

Liefs_el 4 september 2017 - 17:14

Yeah!! Het was super leuk. Op naar de 2de editie

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:14

Woohoo! Iets om naar uit te kijken.

Reply
Sanne 4 september 2017 - 18:47

Jaaa!! Wat was het leuk! Super veel zin in de volgende!

Reply
Joandi Loes Tholen 6 september 2017 - 13:13

Yes!! Ik heb er ook al zin in.

Reply
nicole 7 september 2017 - 13:10

Ik vind het altijd weer leuk om te lezen hoe virtuele contacten worden omgezet in real life ontmoetingen. En ik lees ook zelden dat zoiets tegenvalt.

Reply
Joandi Loes Tholen 7 september 2017 - 15:08

De vorige keer was het super leuk! Hopelijk nu weer.

Reply

Laat een Reactie achter