Over Femke

door Joandi Loes Tholen

[vc_row full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1531341714269{background-color: #e2cfc2 !important;}”][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”3/12″][vc_single_image image=”5630″ img_size=”450 x 450″ css=”.vc_custom_1538058510976{border-top-width: 3px !important;border-right-width: 3px !important;border-bottom-width: 3px !important;border-left-width: 3px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #ffffff !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #ffffff !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #ffffff !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #ffffff !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 2px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/5″][ult_buttons btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fdemeisjesjonkers%2F||target:%20_blank|” btn_bg_color=”rgba(224,224,224,0.01)” icon=”Defaults-instagram” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”7/12″][vc_column_text]Ik ben Femke, 23 jaar oud, en samen met mijn dochtertje Fay, van drie jaar oud, woon ik in een huisje van 100m2 in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Inmiddels heb ik dit huisje kunnen omtoveren tot een paleisje voor ons twee.

In het dagelijkse leven ben ik begeleider in de gehandicapten zorg. Daarnaast volg ik een HBO-studie Social Studies. De overige tijd besteed ik met alle liefde aan Fay en dan gaan we geregeld samen op pad. Ik geniet van uitstapjes en onder de mensen zijn. Vriendinnen komen dan ook geregeld over de vloer voor een hapje en drankje.

In 2015 ben ik Instagram @demeisjesjonkers meer gaan gebruiken. Er ging een wereld voor mij open. Nu ben ik nogal impulsief aangelegd. Dat houdt in dat mijn inrichting meerdere keren per jaar veranderd en mijn muren inmiddels alle kleuren van de regenboog hebben gezien. Ik vind ontzettend veel stijlen leuk waardoor ik een tijd zoekende ben geweest hoe ik mijn huis nu wilde inrichten. Inmiddels heb ik een stijl gevonden. Ik combineer IKEA met design accessoires en ik ben fan van zelfgemaakte producten. Dit alles zorgt ervoor dat ons huisje echt bij ons past. Soms een beetje chaotisch, maar wel met een gezellige uitstraling.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][otw_bm_vc otw_blog_list=”8″][/vc_column][/vc_row]