Over Hester

door Joandi Loes Tholen

[vc_row full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1522522603948{background-color: #e2cfc2 !important;}”][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”3/12″][vc_single_image image=”5678″ img_size=”450 x 450″ css=”.vc_custom_1538058537908{border-top-width: 3px !important;border-right-width: 3px !important;border-bottom-width: 3px !important;border-left-width: 3px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #ffffff !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #ffffff !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #ffffff !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #ffffff !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 2px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/5″][ult_buttons btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbij.hes%2F||target:%20_blank|” btn_bg_color=”rgba(224,224,224,0.01)” icon=”Defaults-instagram” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”7/12″][vc_column_text]Ik ben Hester, ‘mem’ van twee kanjers. Julian van 3 en Naud van 1 jaar. Samen wonen we met mijn grote liefde, en ‘heit’ van de jongens, Erik in een dorp vlakbij Leeuwarden. Dit jaar zijn Erik en ik alweer 14 jaar samen. En delen we lief en leed.

Toen we een aantal jaren geleden opzoek waren naar onze eerste koopwoning, waren we tijdens de eerste bezichtiging meteen verliefd! Niet zozeer op de woning zelf want het werd een kluswoning. Maar wel op de plek waar de woning staat en de mogelijkheden. We wonen midden in een woonwijk, maar toch hebben we voor én achter vrij uitzicht. Paarden, lammetjes in de lente, koeien, kikkers.. je kunt het zo gek nog niet bedenken en het loopt in onze ”achtertuin”. En met twee jonge kinderen, is dit natuurlijk helemaal het einde. Vaak zitten we minuten lang samen met Julian op het hek, de weilanden over te ”turen”.

Ik ben ontzettend trots op Erik. Hij heeft ons huis helemaal zelf opgeknapt. Hij heeft ervoor gezorgd dat dit huis onze thuis geworden is. Zelf omschrijf ik mijn stijl en inrichting als licht, Scandinavisch. Waar ik enorm van kan genieten, en tevens ontspanning in vind is mijn interieur. En dan voornamelijk; de styling hiervan! Ik hoor het vaak, en ik twijfel zelf ook regelmatig, of ik eigenlijk wel voor het juiste beroep heb gekozen?

Ik werk namelijk 24 uren per week als meewerkend adjunct- hoofd in een kindcentrum. Ik werk op de speel, leer en ontwikkelgroep voor peuters, en daarnaast ben ik leidinggevende van het  team. Een leuke, uitdagende functie.

Naast mijn werk in het kindcentrum, en de tijd die ik graag doorbreng met mijn man en kinderen pak ik ieder momenten waar mogelijk, om lekker te schuiven en stylen in ons huis. Mijn liefde voor fotografie is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid. 

Even de rust en vrijheid opzoeken met een goed boek, tijdschrift, een lekker bakje koffie   (en natuurlijk Instagram, sssst…) een goeie fles wijn opentrekken, of uit (eten) gaan. Samen met Erik, familie, vrienden en/of vriendinnen. Even ontsnappen uit het drukke gezinsleven, ik combinatie met een drukke baan is wat ik ook graag doe. Maar ‘oh wat is het daarna fijn thuiskomen!

Onze woning  is een twee onder 1-kap woning uit de jaren ’50. Ooit hopen we ergens op een mooi plekje aan het water te wonen, en afgelopen jaar is ons oog tevens op een prachtige nieuwbouwwoning gevallen, maar ik zeg altijd; een mens moet altijd iets te wensen houden…

Willen jullie meer weten? Stel gerust je vraag, of neem een kijkje op mijn instagram: @bij.hes[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][otw_bm_vc otw_blog_list=”7″][/vc_column][/vc_row]