Website Assets-Arch Outline

Hi, ik ben Joandi Loes

Vijfentwintig- nog wat jaartjes oud. Girlsmom van twee prachtige meiden, Livey-Louise (03/'19) en Birdie-Bo (12/'20). Sinds 8 jaar smoorverliefd op Yani. Waarvan ondertussen alweer bijna 4 jaar getrouwd.

We wonen met ons vijven (inclusief onze hond, Alice) in onze gerenoveerde paardenstal precies op de grens van België en Nederland in Essen.

Ik deel de leukste schrijfsels en verhalen. In het dagelijks leven ben ik part-time aanvoerder van het huishouden en part-time creatieve ondernemer. Wie weet kan ik hierin wel iets voor jou betekenen
laat mij jou helpen

Met mijn coaching wil ik andere ondernemers helpen de geheimen van sociale media te ontrafelen. Dit te ontdekken met meer zelfvertrouwen, creativiteit en vrijheid. leren hoe je jezelf online beter positioneert en daarmee ook je zichtbaarheid vergroot.

Door teksten te schrijven voor jou wil ik woorden een ziel geven, een betekenis. In de ruime zin van het woord. Mijn pen voor jou laten vloeien en daarbij samen een verhaal schrijven 

Met mijn interieurontwerpen wil ik mensen aanzetten om gewaagdere keuzes te maken, meer samenhang te creëren en vooral ervoor te zorgen dat een huis een thuis wordt

Website Assets-Arch Outline

Stiekem verslaafd aan organiseren. Iets dat ik steevast vol enthousiasme en passie doe. Niet gek dus dat ik in mijn eerste studie ben afgestudeerd als event- en projectmanager.

04

Website Assets-Arch Outline

What you see is what you get. Eerlijkheid komt bij mij altijd voorop, zelfs als het een beetje pijn doet. Daarnaast spreekt mijn gezicht (helaas) steeds boekdelen, dus zelfs al zou ik willen liegen, dan lees je het gewoon van mijn snoet af

03

Website Assets-Arch Outline

Ik draag nooit zwart, een kleur waar ik een heel onaangenaam gevoel van krijg. Jarenlang ging ik compleet gekleed in zwart. Achteraf gezien een periode waarin ik totaal niet lekker in mijn vel zat. Sinds ik de kleur in mijn leven heb terug gevonden heb ik het afgezworen. En daar ben ik nog steeds erg happy mee.

02

Website Assets-Arch Outline

Moeder, vrouw van, dochter, vriendin. 4 woorden die veel over me vertellen en tegelijkertijd helemaal niets.

Flapuit, zorgzaam, toegewijd en eerlijk. De juiste woorden die mij beschrijven tot in de kern.

01

Some fun facts about Joandi

Yani

De hubster, liefje, poepie, schatje, manlief, soms ook irritantste maar vooral mijn rots. '93 Born. Chef kok des huizes, Superdad en een schoolvoorbeeld van 'de nieuwe man', al beweer ik wel eens van niet. Reeds 8 jaar mijn geliefde en tegenpool in zowat alles. Klungel der klungels en tegelijkertijd ook engelengeduld. Beweert bij hoog en laag dat ik niet weet wat humor is. In mijn ogen snapt hij mijn funny side gewoon niet. Meestal de rust zelve (lees: soms iets te veel), balanceert daardoor mijn stresslevels vaak wel uit. Verslaafd aan/kenner van voetbal en alles wat daarbij hoort.  En bovenal vooral dol op onze meisjes en ons gezin

Website Assets-Arch Outline

Livey-Louise

Poppemina, schatje, deugeniet, boef, zus, mie(ke), slimmerik, drukke meid, commandant en taterwater. Onze rainbowbaby en eerstgeborene. Lang vantevoren gewenst en alweer lang geliefd. Vernoemd naar mijn oma, Louise (Lees: Loes voor de vrienden).  Geboren op 28 maart '19. De ultieme verjaardagcadeau voor haar Yani, die een dag later jarig is. Medisch gezien een beetje gebroken maar in onze ogen perfect. Zorgt er met haar boevengedrag wel eens voor dat ik spontaan een muurtje wil behangen om haar vervolgens achter te plakken.  Maar met één blik in haar grote donkerbruine kijkers verdwijnen die gedachten weer als sneeuw voor de zon. Dol op papa en stiekem toch een mama's kind. Mama's schatje en tegelijkertijd ook mijn wereld.

Website Assets-Arch Outline

Birdie-Bo

Birdje, Bird, schatzi, zusje, brownie, coronababy, onze jongstgeborene, grootste verrassing en leukste cadeau. Bijna een kerstkindje met haar geboorte op 17 december '20. Nog maar kort bij ons, en toch al onmisbaar in onze 'pack'. Vernoemd naar de grote Barack Obama (lees: initialen Bo) en een bijna een identiek kopietje van mij. Een stuk rustiger van karakter dan haar grote zus. Net zo ijverig en helaas ook een beetje kapot, medisch gezien dan. Geniet enorm van stilte en rust. En ondanks dat ze ons al op flink wat huiluurtjes trakteerde, makkelijk tevree. Nu al mijn grote liefde, liefste zusje en beste vriendin.

Website Assets-Arch Outline

Alice

Klein vosje, fluff, poofball, mevrouw pluis, Alicia. Onze Russische eerstgeborene zag het levenslicht eind januari '16 te Sint-Petersburg. Zes maanden later vervoegde ze, als eerste kind, ons gezin. Onze kleine dwergkees (lees: beter gekend als Pomeranian) leerde me wat het inhoudt om nooit meer 100% gerust te zijn. Die gekende constante bezorgdheid om je kind(eren) gaf zij me cadeau. Erom bezorgd en ontzettend geliefd. Nu al beste vriendin en beschermer van onze meiden. Wij samen, acht handjes en twee pootjes op één buik.

Website Assets-Arch Outline
Website Assets- Arch Filled
Website Assets- Arch Filled

My little
 family

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden