door Joandi Loes Tholen

Ik ben Joandi Loes

Getrouwd & About

Ik ben Joandi Loes Tholen, 25 lentes jong en dol op interieur. Begin ’19 ben ik trotse mama geworden van een dochter, Livey Louise en op 14 augustus alweer twee jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. Samen met onze hond, onze kleine poofball, Alice vormen wij een gezinnetje wonend op de grens van België en Nederland in Essen.

Omdat manlief in ploegdiensten werkt ben ik regelmatig alleen thuis! Toen hij maar bleef aandringen dat ik iets met mijn gevoel voor interieur moest doen ontstond na veel moed en onzekerheid deze blog. Maar eerlijk is eerlijk, de laptop is ondertussen vergroeid aan mijn hand. Een leven zonder blog, dat lijkt me onmogelijk.

Hemel Ryk

Zoals je weet (of niet weet) heette de blog vroeger Aboutloes. Omdat ik het gevoel had dat deze naam niet langer bij mij paste besloot ik de blog letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje te steken.

Hemelryk komt van de wijk waarin ons nieuwe huis gelegen is, De Hemelrijk wijk. Dat huis is nogal een bijzonder verhaal. We kochten in 2016 een oude paardenstal op de grens, een middeleeuwse quarantainestal. Deze wordt sindsdien verbouwd tot woning. Alweer bijna 3 jaar dus. Maar er is goed nieuws, tegen het einde van de zomer zouden we EINDELIJK in onze nieuwe stek moeten wonen.

Interieur Stylist

Vorig jaar heb ik mijn opleiding tot interieur stylist aan De Interieuracademie succesvol afgerond. Ik hoop, zodra ons huis is afgewerkt, in bijberoep mijn eigen interieurvormgevingskantoor te kunnen starten.

Het idee dat mijn “werk” gebaseerd is op mijn passie maakt me blij en zorgt ervoor dat ik alvast uitkijk naar de toekomst.

Wil je mij iets vertellen?

Indien je nog vragen, ideetjes, leuk (of minder leuk) nieuws hebt of misschien iets helemaal anders te vertellen hebt, dan kan je mij altijd bereiken via onderstaande knop of de Hemelryk Social Media kanalen.

Wonen, mooie huizen en design, maar licht is de norm.

Duurzaam, groen en ecologisch, want dat vinden we belangrijk! 

Lifestyle in de brede context maar dan in een nieuw jasje!

"Home is not a place, it's a feeling."

Wie zijn de gastbloggers?