door Joandi Loes Tholen
Susanne en Miranda

Wij zijn als zusjes opgegroeid met erg creatieve ouders. Zo kregen onze kamers regelmatig een andere kleur en de accessoires een andere plek. Sinds enige tijd delen we samen onze Instagram @Casa_Mi_Su. Hier kunnen we onze creativiteit kwijt en doen we ontzettend veel inspiratie op!

 Susanne

Ik ben 36 jaar en ik heb drie kinderen. Twee dochters en een zoon. Mijn huidige vriend leerde ik ruim 8 jaar geleden kennen. Samen kochten we 3,5 jaar geleden ons eerste huis! Jeetje, wat draait je hoofd dan overuren. Zoveel ideetjes! Precies weten wat je wilt, maar toch ook weer niet, omdat er zoveel keus is. Herkenbaar? Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen maar alles krijgt wel regelmatig een andere look, op wat voor creatieve manier dan ook.

Miranda

Ik ben 29 jaar en samen met mijn vriend hebben we een lief zoontje van 2 jaar. Wij hebben drie jaar geleden een oud huisje gekocht, onderaan een dijkje in Terneuzen. Toen we na vier jaar in een standaard huurhuisje, dit dijkhuisje zagen waren we helemaal verliefd. Ik was er zeker van dat we hier een mooi plekje van konden maken. We houden van klussen en DIY’s en werken het liefst met underlayment.

Ik ben gek op vloerkleden en met name vintage vloerkleden. Als ik een geldboom in de tuin zou hebben staan, zou ik zeker een vloerkleden-verslaving hebben! Ik deel graag met jullie deze vintage vloerkleden die hoog op mijn lijstje staan!

Mijn zus, Susanne, gaf jullie pas een kijkje in haar huis om te laten zien dat een kinderhoekje niet alleen leuk maar ook mooi kan zijn. Maar wist je dat underlayment in huis ook erg leuk kan zijn? Ik vertel jullie er vandaag alles over.

De grote plastic boxen bomvol met speelgoed en de uitpuilende zakken met knuffels. Het kan echt leuk zijn, alle kleuren van de regenboog in alle hoeken van de woonkamer. Maar als echte interieurlover word ik daar niet echt blij van. Maar hoe zorg je er dan voor dat het kinderhoekje één wordt met het interieur?