De pinterest inspiratie van ons nieuwe huis

door Joandi Loes Tholen

Zoals jullie allemaal weten hebben wij zopas een nieuw huis gekocht, een oude paardenstal die wordt gerenoveerd tot prachtige woning, vandaag laat ik jullie mijn inspiratie zien die de basis vormt voor de plannen van onze droomwoning. 

Toen wij vorig jaar alleen gingen wonen moest en zou alles bij elkaar passen. Want ja ik beken ik ben zo iemand waarbij zelfs de aardappelmesjes en de verpakking van de zakdoekendoos bij het huis moeten passen. Ondanks dat ik altijd het idee had; we doen alles wit en de decoratie brengt de kleur werd het toch wat anders. Manlief, destijds vriendlief, vond een kleurtje op de muren wel fijn. Dus hey waarom niet blauw? En als we dan toch overal blauw toevoegen dan kan dat toch ook best in de accessoires?

Zo gezegd, zo gedaan! Muren, stoelen, accessoires,  de DIY-IKEA kast. Alles werd blauw. En godje wat een vergissing was me dat seg. Al na een paar weken was ik het allemaal spuugzat of op zijn Bels: Kotsbeu. Ik heb geprobeerd het zo lang mogelijk voor mezelf te houden maar hey enough is enough. Ik heb niets voor niets de muren in de slaapkamer al opnieuw geschilderd. En dat met heel veel pijn in het hart want vorig jaar kochten we nog veel te dure verf want ja “schilderen dat doe je maar één keer in de 10 jaar, dat moet goed zijn!”. Laten we zeggen dat ik in dit huis heel veel lesjes heb geleerd. En de grootste les is wel dat ik vanaf nu mezelf nooit meer tot iets anders laat overtuigen en gewoon lekker voor neutraal ga.

Ons volgende huis wordt dus een fantastische combinatie van neutrale kleuren en materialen. De kleuren in ons huis zullen bestaan uit wit, wit, wit en ohja ook nog dat andere beetje WIT! Haha, mij krijg je niet meer aan de kleur. Nu zul je vast denken; Oh Joandi maar dat is toch veel te klinisch? Dat klopt! Daarom voegen we ook nog een heleboel blank hout toe en een grijstint op zijn beurt. Misschien denk ik binnen een jaar weer helemaal anders, maar voorlopig hou ik het maar even bij mijn grote liefde: wit!

 

Omdat ik jullie alvast wil verlekkeren met de stijl van ons nieuwe huis heb ik voor jullie een heleboel Pinterest plaatjes bij elkaar gezocht en daarop baseren wij ons nieuwe huis. Benieuwd? Scroll gauw verder en laat me hieronder weten wat jij ervan vindt. Wel jouw ding? Niet jouw ding? Ik hoor het graag!

Credits: Styleroom

Credits: Christina Dueholm

Credits: Marieke Rusticus

Credits: Homestolove

Credits: Stylizimo

Credits: Inrichting Huis

Credits: Trouilliez Keukens

Credits: Idemboss

Credits: Thematodor

Credits: Behance

Credits: Alvhem

Credits: Interiorjunkie

Credits: The Merry Thought

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

20 Reacties

Mirjam 4 oktober 2017 - 09:17

Wauw helemaal mijn ding! Ik wil ook wat dingen gaan veranderen in de woonkamer – dank voor de inspiratie!

Reply
Silkeblogs 4 oktober 2017 - 09:19

Ja, ik ben hélemaal fan! Ik ga binnenkort ook verhuizen en dit is ongeveer de stijl die ik wil voor mijn huis.

Reply
Maaike 4 oktober 2017 - 09:38

Wat een mooie rustige sfeer! Ik denk dat ons nieuwe huis dit teveel uitdaging gaat worden en een beetje kleur vind ik ook leuk, maar die rust is wel heel fijn!

Reply
Liefs_el 4 oktober 2017 - 10:02

Jaaa!
Sneeuwwit, donswit, parelwit, signaalwit, zuiverwit, verkeerswit

Reply
Maargy 4 oktober 2017 - 10:18

Wit is altijd mooi en blijft vooral altijd mooi! haha zeker zo gecombineerd als in de foto’s

Reply
Jamey 4 oktober 2017 - 10:23

Je hebt een hele goede smaak als je het mij vraagt! Ik houd ook wel van een strak design!

Reply
nicole 4 oktober 2017 - 10:55

Ik vind de manier waarop die kledingkast in een hoek is verwerkt heel slim!

Reply
Anouk 4 oktober 2017 - 18:21

Wat een mooie inspiratieplaatjes! Het is niet helemaal mijn stijl (ik hou echt van oudbollig ben ik ik bang) maar ik hou er wel van als alles bij een huis klopt en bij elkaar is ingericht.

Reply
nicole 6 oktober 2017 - 08:50

Het is allemaal heel erg wit zeg! Wel heel rustgevend vind ik het.

Reply
Marion 6 oktober 2017 - 08:53

Ik vind het wat steriel allemaal, iets te veel wit naar mijn smaak. Hoewel ik die houten accenten wel heel mooi vind.
Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

Reply
Verena 6 oktober 2017 - 10:00

Dat is ook echt helemaal mijn stijl! Een wat minimalistische stijl, maar dat zorgt juist voor rust

Reply
Manon 6 oktober 2017 - 10:23

Wat een geweldige smaak. Hier hou ik van! Ik denk dat veel van dit ook in mijn huis terug zou komen

Reply
Chantal 6 oktober 2017 - 10:39

Wat een prachtige inspiratie foto’s zeg! Geweldig! Zelf hou ik er juist wel van om een kleur toe te voegen. Wij hebben een petrol kleur muur in de woonkamer en een rode in het toilet. Hihi.

Reply
Bianca 6 oktober 2017 - 10:45

Het ziet er allemaal zo mooi uit, ik ben zelf gek op Pinterest kan er uren op rondkijken voor inspiratie x

Reply
Marjolein 6 oktober 2017 - 10:55

De foto’s die je toont weerspiegelen volledig mijn smaak. Top dus! Proficiat met de aankoop alvast. Ik ben benieuwd hoe het eindresultaat er uiteindelijk zal uitzien!

Reply
priscilla 6 oktober 2017 - 11:25

Wat een prachtige inspiratie foto’s. Clean en lekker licht van kleur. Ik hou ervan!

Reply
Liset 6 oktober 2017 - 16:29

Ik vind wit altijd zo lekker rustgevend. Onze slaapkamer is ook helemaal wit, op een pastelgroene muur na. Echt zo fijn! Ik weet niet of ik de woonkamer trouwens zo netjes wit zou houden met twee kids in huis ;). Daarom hebben we daar juist weer wat meer kleur en warmte. Ook omdat ik dat erg gezellig vind in de woonkamer.

Reply
Saskia 17 oktober 2017 - 21:18

Erg mooie inspiratie foto’s! Pinterest is daar zo fijn voor

Reply
Inez 18 oktober 2017 - 22:38

Ik vind een wit interieur ook zo mooi! Zeker in combinatie met hout! Ons interieur ziet er ook min of meer zo uit (met hier en daar een goud accent)

Reply
Hanneke de Haas 20 oktober 2017 - 12:15

Ik vind dit PRACHTIG! Wat een goede smaak heb je haha. Pinterest is geweldig om inspiratie op te doen!

Reply

Laat een Reactie achter