Stoer vloerkleed voor kleine en grote jongens

Woon Ryk

Categorie:

Aan de neutrale babykamer veranderden we weinig toen een paar maanden na de verhuizing bleek dat ik opnieuw zwanger was. Een jaar later vond ik het hoog tijd worden om de kamer wat stoerder te maken en ging ik op zoek naar een leuk vloerkleed.

Mama’s oog wil ook wat

Het kleed moest de kamer aankleden, een beetje praktisch zijn qua schoonhouden. En ik wilde dat het er een beetje hip uitzag. Want off course, mama’s oog wil ook wat! Tijdens een online speurtocht spotte ik dit toffe exemplaar bij H&M Home.

vloerkleed-hmhome-h&m-home-kinderkamer-babykamer-speelmat-auto's-neutraal

 

Dubbel geluk, het vloerkleed is ook meteen een heel gaaf speelkleed. Iedereen happy. Mama met een mooi kleed. De kids met een tof speelkleed waarop ze met hun (houten) auto’s kunnen racen. Het kleed was verkrijgbaar in 2 varianten; monochroom en een variant met felle groene en blauwe accenten. Ik heb gekozen voor de monochrome variant. Het zwart wit maakt het stoerder en past mooi bij de witte meubels op de kamer. Daarbij houd ik niet zo van felle kleuren.

vloerkleed-hmhome-h&m-home-kinderkamer-babykamer-speelmat-auto's-neutraal vloerkleed-hmhome-h&m-home-kinderkamer-babykamer-speelmat-auto's-neutraal

 

Details

Het katoenenkleed wordt opgerold afleverd en voelt stevig aan. De afmeting is 90x 130 en past daardoor goed voor een ledikant of peuterbedje. Het kleed is wit met een zwarte opdruk. Mocht je bang zijn dat het kleed snel vies wordt. No worries, het mag op 30 graden in de wasmachine worden gewassen. Nachtje drogen en weer klaar voor heel wat uurtjes speelplezier. In tegenstellig tot het monochroom hartjes vloerkleed dat op de meisjeskamer ligt, is de onderkant nu niet afgewerkt met antislip. Maar doordat het gemaakt is van een stevig, iets wat stugge katoen, blijft hij goed op zijn plaats liggen.

Minpunten

 • Helaas voor iedereen die per direct wil gaan shoppen. Dit kleed is uitverkocht. Maar het goede nieuws is wel dat er enkele gelijkaardige varianten te koop zijn.
 • “Pfff, het stinkt. Mam wat ruik ik?“. De eerste dag hing er een sterke lucht in de kamer en rook het kleed een beetje chemisch. Ik heb het kleed een paar uur buiten laten luchten en de vieze lucht was verdwenen.

https://hmlrk.com/2017/04/14/kidsproof-voorjaarskamer-frisse-paasdecoratie/

Het vloerkleed voldoet aan al onze verwachtingen. Het is hip, stoer en praktisch!  Voor slechts € 29.99 is de slaapkamer klaar voor het komende jaar. Want inmiddels zit ik al weer bolvol ideeen voor een nieuwe peuterkamer. Ik ben erg benieuwd of jullie ook hebben gekozen voor een vloerkleed op de kinderkamers. Laat je het me weten?

Liefs Linsey

 

Deze blog is geschreven door voormalige gastblogger Linsey van @In.huize.van.beersum.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Liefs, Joandi Loes

Delen via

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bianca schreef:

  Wat een gaaf kleed! En dan ook nog eens redelijk betaalbaar ook x

 2. Jamey schreef:

  Wat een geweldig kleed zeg! Mijn zusje krijgt een jongetje. Ik weet zeker dat ze dit leuk zou vinden!

 3. Janna schreef:

  Wat een leuk kleed! Staat heel leuk in het kamertje zo. En mag ik je complimenteren met het speelgoed? Ouderwetse houten auto’s. Veel leuker en leerzamer dan die moderne zelfrijdende vroem vroem dingen.

 4. Echt supermooi! Het staat stoer en er kan op gespeeld worden, wat wil je nog meer? 🙂

 5. Sophie vda schreef:

  Hee Linsey,

  Leuk zwart-wit vloerkleed! Het deed me even denken aan dat gekleurde autovloerkleed met blauw en groen en de grijze wegen. Maar dit vloerkleed is wel makkelijker te combineren met het interieur. Leuk zo!

  Greetings by Sophie

 6. Romee schreef:

  Wat schattig en stoer tegelijkertijd. Heerlijk dat de kids er zelf ook lol aan beleven!

 7. Beau Bewust schreef:

  Wat een leuk en betaalbaar kleed! De kleuren vind ik ook echt top trouwens. Tenminste niet zo kinderachtig.. 😉

 8. Irina schreef:

  Aah wat tof! Dit doet me echt denken aan mijn kindertijd, waarbij je dat enorm drukke felgekleurde kleed had met alle wegen erop. Zo leuk!

 9. Karin schreef:

  Deze is mooi. Ik ben ook op zoek naar een speelkleed en had eerst die van de IKEA op het oog, maar ik vind deze veel mooier en rustiger.

 10. Martiena de Graaf schreef:

  Erg leuk vloerkleed! Zelf alleen geen kinderen, anders had ik het wel geweten 🙂 super leuk!

 11. LenaH schreef:

  Gaaf kleed, stylish ipv kleurrijke boel!

 12. maddy schreef:

  Wauw wat gaat! Jammer dat het is uitverkocht maar ik ga het in de gaten houden!

 13. Lotte schreef:

  Super gaaf! Ben net verhuisd en was nog opzoek naar een kleed voor in de kamer van meneer haha. Ga van de week gelijk even op jacht!

 14. Tiffany schreef:

  Da’s echt een leuke speelkleed en het maakt inderdaad de kamer helemaal af!

 15. Emma schreef:

  Oe gaaf, ziet toch een stukje leuker dan de matten van toen ik klein was haha. Dit staat leuker in je woonkamer of op de kinderkamer

 16. MamaPlaneet schreef:

  Ik vind hem leuk voor een vriendin. Ik app haar je linkje zo. Zelf heb ik dichters en dan is dit niet interessant.

 17. Roelina schreef:

  Leuk is tie hè, wij hebben hem ook! Vond m ook wat chemisch idd. Maar he ‘m gewassen, dat kan dus ook gewoon goed he?! Heb hem inmiddels al heel vaak gewassen en nog steeds is ie even mooi. Wij hebben trouwens dat brandweerautootje ook. Toevallig 🙂

 18. irma ten napel schreef:

  Dit vind ik nou een leuk speelkleed! Ik ben gek op monochrome, en dit is toch echt een stuk beter dan die gekleurde kleedjes haha! 😀

 19. Cassandra schreef:

  Echt een super tof kleed. Vind hem ook wel tof voor mijn meisje

 20. Annemarel schreef:

  Oké ik ben verkocht. Mijn zoontje is binnenkort jarig en ik wou zo’n lelijk standaard kleed met wegen kopen maar dat gaat nu zeker niet gebeuren

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden