Verstoppertje spelen in de tipi van Bruce

Archief

Categorie:

Toen ik een tijd geleden op deze stoere Scandinavische kamer met indianenaccentjes botste, werd ik al even verliefd als op de feeërieke kamer van Caitlynn. Gelukkig stemde Shannon in en daarom kan jij vandaag mee verstoppertje spelen in de Tipi van Bruce.

Shannon, Rob en Bruce wonen …

in een heerlijk  huis in Maassluis. Omdat Rob een eigen autobedrijf heeft in Vlaardingen en Shannon in Hoek van Holland werkt leek het een logische keuze om precies in het midden te gaan wonen. Maassluis dus. Hier wonen ze nu al 4 jaar met heel veel plezier maar in de toekomst willen ze wel graag ooit een koopwoning.

 

De monochrome trend was mijn inspiratie tijdens …

het inrichten van Bruce z’n kinderkamer. Al vond ik wel dat de kamer minstens 1 kleur nodig had. Er hebben een hoop kleurtjes op de muren gezeten voor ik ‘echt’  tevreden was. Fijn zo ’n stylingsdrang! De kamer heeft een  Scandinavische  stijl.  De basis, zoals de muren en de meubels, zijn  wit. Zo kan ik dus lekker losgaan met accessoires  van natuurlijke kleuren. De kleur groen komt best vaak voor in Bruce  z’n kamer. Lekker knallend en stoer bij het wit, vind ik.  Maar het meeste hou ik van de rust die zijn kamer uitstraalt! Dat is toch erg belangrijk in een kinderkamer.

De grootste uitdaging vond ik …

De ruimte. Alle kamers in ons huis zijn lekker ruim en Bruce heeft nog de grootste van allemaal. Daardoor vond ik het best lastig om de kamer leuk aan te kleden. Ik moet zeggen dat ik best kan doorslaan als het gaat om een kleur of een styl die ik geweldig vind. Bruce zijn kamer is dus één geheel met de rest van ons huis. Ik doe dan ook alles zo goed als zelf. Ik vind het elke keer weer geweldig als ik naar de karwei kan. En hoe fijn is het als je een nieuwe boormachine van je hubby krijgt?

Mijn favoriete winkel mmm moeilijk …

ik doe echt alles online en schaam me soms echt als de bezorger weer voor de deur staat. Je hebt een quote die ik pas voorbij zag komen: “ik overweeg serieus om mijn pakketbezorger de huissleutel te geven”. Zo van, ik ben niet thuis maar je weet de weg. Mevrouwaardbei, Cute-rebel & Grasonderjevoeten zijn mijn favoriete webshops voor de kinderkamer, telt dat ook?

Wat ik natuurlijk wel helemaal geweldig vond en niet online kon, was de nieuwe vloer uitkiezen voor de kinderkamer. Dit hebben we gedaan bij All-interieur in Delft, de prachtige winkel van mijn vader!

Oh en lerenhandgreepjes en dragers vind ik echt helemaal GE-WEL-DIG.  Op internet is er wel een hoop te vinden hoe je zoiets zelf kan maken. Ik heb het niet zelf GE-DIYT, maar wel zelf besteld, haha.

 

Wil je nog meer zien? Neem dan ook nog een kijkje op het Instagram profiel van Shannon, @Bruceandmeggie

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Liefs, Joandi Loes

Delen via

Reacties

 1. Linda schreef:

  Wat een prachtig kamertje zeg! Stoer en heel licht, hele mooie combinatie!

 2. cassandra schreef:

  Wat een heerlijke ruimte, dit echt iets voor ons. Wij hebben ook een klein beetje het indianen thema in de kamer van Leia dankzij haar gave tipi bed van Woood en bijvoorbeeld een lampenkap met veertjes, hout materialen etc. Ik wil er alleen nog een betere draai aan geven met de kleuren binnenkort.

 3. Theresa schreef:

  Super minimalistic en mooi. Prachtig gestyled

 4. anneke schreef:

  Ik vind wit ook een fijne kleur. Het geeft rust en je kunt met de kleuren van de accessoires alle kanten uit.
  Kopen doe ik overigens meestal in de fysieke winkels. Niet vaak online. Ik help graag om de fysieke winkels in stand te houden en vind het fijn om dingen in de hand te hebben en echt te kunnen zien alvorens ze te kopen.

  • Joandi Loes Tholen schreef:

   Ik vind het ook zeer belangrijk dat een kinderkamer rust uitstraalt. En het klopt wat je zegt maar er zijn ook heel veel kleine leuke webshops die geen fysieke winkel kunnen betalen. Die support ik ook graag, dus ik snap het wel dat er steeds meer online wordt gekocht. Al ben ik het met je eens dat aanraken nog steeds het fijnste is.

 5. nicole schreef:

  Superleuk kamertje Ik vind wigwams enorm leuk. Vroeger maakte ik ze altijd zelf.

 6. Vyella schreef:

  Wat een onwijs leuke kamer! De wigwam maakt ‘m helemaal af! Love it!

 7. Dhini schreef:

  Prachtig kamer zeg!

 8. Anouk schreef:

  Wat een mooie kamer, heel neutraal maar dan knalt dat groen er zo mooi uit. De wigwam in een kamer vind ik ook een leuk idee. Wij speelden vroeger ook in een wigwam (buiten) en daar heb ik mooie herinneringen aan overgehouden

  • Joandi Loes Tholen schreef:

   Kijk en dat is het belangrijkste, een plekje waar je mooie herinneringen kan maken.

 9. Priscilla schreef:

  Ik vind deze kamer heel mooi maar naar mijn smaak is hij wel een beetje te wit. Ik hou zelf meer van fleurige kinderkamers. Die wigwam is wel te gek!

  • Joandi Loes Tholen schreef:

   Ik ben zelf ook van de wit, wit, wit. Gelukkig maar verschillen smaken een beetje he anders zou het maar een saaie wereld zijn!

 10. Marieke schreef:

  Wat een prachtige lichte kamer is dat zeg! Die tipi is echt helemaal te gek!

 11. Judith Jasper schreef:

  hele mooie kamer, vooral die tipi is echt super

 12. Jasmijn Dennink schreef:

  Wow, die tipi is tof! Ja, wit hou ik ook van. Lekker schoon, fris en het geeft een ruimtelijk gevoel. Het leuke is dat je dan met andere spulletjes de sfeer kunt aangeven. Mooie kamer hoor!

  • Joandi Loes Tholen schreef:

   Ik ben het 100% met je eens. Ik zou het niet beter kunnen verwoorden.

 13. Helena schreef:

  Wat een mooie kinderkamer

 14. Fleur schreef:

  Wat een mooie kamer! Heel licht, maar toch persoonlijk. Ik vind de tipi-tenten voor kinderen zo leuk

  • Joandi Loes Tholen schreef:

   Ik heb ook altijd gezegd dat onze kinderen (ooit) een tipi tent krijgen. Ik vind het zo schattig staan!

 15. marco schreef:

  WOW. ik ben nog ideeën aan het opdoen voor op zolder. dit is een geweldig idee en heb hem ook opgeslagen dank je wel 😉

 16. Haydée schreef:

  De kinderkamer straalt inderdaad rust uit, en is heel mooi aangekleed. Ik vind de groene kleur ook prachtig contrasteren met het wit.

 17. Wat een prachtige rustige kamer en die foto waar hij in de tipi zit is zo schattig!

 18. Ah het ziet er zo mooi uit! De tipi is echt te schattig gewoon 🙂

 19. Tiffany schreef:

  Wat een leuke kinderkamer. Niet té druk, maar ook niet té rustig of saai, top!

  • Joandi Loes Tholen schreef:

   Ik vind ook dat de kamer perfect in balans is! Heerlijk is dat :).

 20. Hele leuke kamer! En mooie detail foto’s.

 21. Beau Bewust schreef:

  Wat heerlijk minimalistisch en wit. En die tipi, zo leuk!

 22. Maargy schreef:

  Wat een geweldig leuke en ruime kamer heeft Bruce! Erg “zen” daar hou ik wel van. Gaaf die tipi tent ook

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden