Een vloerkleed in de zomer, kan dat wel?

door Joandi Loes Tholen

Een tijd geleden bekroop me het onbehagelijke gevoel dat onze vloerkleden echt wel veel te winters waren. Rond die tijd verschenen de eerste zonnestralen en had ik echt hoop dat het lekker warm ging worden. Zoals we allemaal weten is daar tot nog toe helaas niet zo veel van terecht gekomen. Stiekem hoop ik dat de zonnestralen vanzelf gaan komen nu ons huisje met de Teppe eindelijk summerproof is.

Waarom koos ik voor dit vloerkleed?

Dit vloerkleed, de teppe, komt van de vloerkledenwinkel.nl, toen ik in hun webshop op zoek ging naar een nieuwe aanwinst was ik op zoek naar iets luchtigs, fris, maar toch gezellig. Zelf ben ik helemaal verliefd op alles met een textuurtje. Wol springt er voor mij dus ten alle tijden uit. Al voelt wol vaak nog winters aan, vind ik het in dit kleurtje compleet het tegenovergestelde. Zeg nu zelf de Teppe ziet er toch heel erg vrolijk en zomers uit?

Ik was een beetje bang dat dit off white iets te beige ging zijn, maar eerlijk gezegd vind ik het net leuk dat het een iets anders tintje is. Zo vallen onze witte tafel en de witte stoelen nog meer op. Kortom IK BEN FAN! De Teppe komt uit de Home collectie, dit is hun eigen, zeer betaalbare, collectie. Allemaal bestaan ze uit wol en hebben ze een tijdloos design. Precies naar wat ik op zoek was. Aangezien Alice het geweldig vindt om “putjes te graven” in onze vloerkleden, dit lukt uiteraard niet maar opwollen doet ze hiermee wel, is het nodig om elke paar maanden weer nieuwe kleden te leggen. Dat krijg je natuurlijk niet over je hart als je een vreselijk dure hebt liggen.

 Slecht voor de portemonnee?

Al bij al was deze aanwinst toch slecht voor de portemonnee, want ja als het ene vloerkleed vervangen wordt moet het andere ook vervangen worden uiteraard. Op de levering van dat vloerkleed ben ik nog aan het wachten. Heel spannend vind ik dat, want online kan je toch nooit even goed zien of het erbij past. Al ben ik er bijna zeker van dat dit helemaal goed komt.

Zijn jullie nog op zoek naar een nieuw vloerkleed? Ga dan zeker een kijkje nemen bij vloerkledenwinkel.nl, met hun ruime assortiment aan vloerkleden in alle materialen, kleuren en texturen hebben ze voor iedereen wel eentje beschikbaar.

En hoe zit dat bij jullie? Halen jullie je vloerkleden weg in de zomer of hebben jullie ook een winter- en zomerversie zoals mij?

Teppe-vloerkleed-home-collectie-tijdloos-monochroom-design-wol-white-zomer Teppe-vloerkleed-home-collectie-tijdloos-monochroom-design-wol-white-zomer Teppe-vloerkleed-home-collectie-tijdloos-monochroom-design-wol-white-zomer

BewarenBewarenBewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

20 Reacties

Anne-Marie 15 mei 2017 - 08:04

Wij hebben in het hele huis vloerbedekking dus heb nooit losse kleden gehad. Wel ben ik dol op het zachte en warme gevoel aan je voeten dat wol geeft!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 11:56

Oh dat is ook erg handig natuurlijk! Ik heb een zware stofallergie dus is een vloerkleed het beste wat ik ervan kan maken zonder de hele dag door te niezen. Maar inderdaad het geeft een heerlijk warm gevoel!

Reply
Natascha 15 mei 2017 - 08:33

Oooh hij is heel mooi! Ik ga zelf altijd voor hoogpolige tapijten ook als is dat niet ideaal met twee langharige katten in huis 🙂

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 11:57

Hahaha nee dat lijkt me inderdaad niet zo handig nee, al is dat met een hond ook hoor. Daar zou onze Alice echt aan gaan trekken.

Reply
Bianca Schrijft 15 mei 2017 - 08:38

Het is heerlijk om een vloerkleed te hebben. Zelf hou ik er ook erg van. Het bolletjes effect in het kleed is super.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 11:57

Ja ik kan echt niet zonder! Ja leuk is die he.

Reply
Hillybillybeauty 15 mei 2017 - 09:10

Ik heb een vloerkleed nog op mijn lijstje staan. We hadden er één in de woonkamer, maar die is naar één van de slaapkamers gegaan. Binnenkort ben ik jarig, dan maar eens kijken.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 11:58

Oh daar zou ik inderdaad toch werk van maken, het geeft ook gelijk zo een ander karakter aan je woning.

Reply
Chantal 15 mei 2017 - 09:18

Ik vind het een prachtig kleed! Omdat hij zo licht is past hij ook in de zomer prima in huis. Xxxx

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 11:58

Dat vind ik nu ook! De donkere stuks liggen boven en die mogen pas weer in de winter naar beneden toe.

Reply
Carlijn 15 mei 2017 - 10:54

Mooi is die! Beneden ligt er hier laminaat, boven tapijt. Vloerkleden heb ik eigenlijk nooit gehad, maar vind ze wel erg mooi! Heerlijk zacht als je ’s ochtends opstaat en het kriebelt zo onder je voeten!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 11:59

Ja dat is het he, het geeft zo een gezellig en warm gevoel.

Reply
Debbie Bodewes 15 mei 2017 - 19:18

Heel gaaf kleed! Wij hadden een kleed maar ik vind het toch te onpraktisch met 2 kleine kids en een kat. Dus alleen maar kale tegels…. Ik vind wel dat een kleed echt wat toevoegt, warmte en sfeer. Hopelijk over een paar jaar weer…

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 11:59

Dan is misschien een heel goedkope van de IKEA ofzo de oplossing? Ik vind het zo gezellig.

Reply
Irina 15 mei 2017 - 19:33

Erg mooi! Wij hebben zelf vrijwel geen vloerkleden i.v.m. onze katten: het zou alleen maar kapot gaan!

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 12:00

Oh onze kat heeft er totaal geen issues mee, hopelijk kan je in de toekomst toch weer eentje nemen?

Reply
Grace 15 mei 2017 - 23:06

Kan duidelijk prima zo’n vloerkleed in de zomer! Ik mis er juist eentje op de koude vloer.

Reply
Joandi Loes Tholen 16 mei 2017 - 12:00

Ja het staat gelijk heel erg koud en kil als je er geen hebt he, dat vind ik ook!

Reply
Vlijtig Liesje 23 mei 2017 - 11:20

Ik heb een zomerversie. Helemaal geen vloerkleed vind ik dan weer zo kaal.

Reply
Joandi Loes Tholen 30 mei 2017 - 13:00

Heb je helemaal gelijk in! Dat vind ik ook.

Reply

Laat een Reactie achter