Het vragenuurtje met Greet van Styleandsugar

door Annemarieke van Dijk
Greet, Styleandsugar, Vragenuurtje

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wauw, mijn eerste blog voor Hemelryk is eindelijk een feit! Hoe leuk! Maar toen bleek dat ik Greet van Style and Sugar mocht interviewen, werd ik helemaal enthousiast. Ik ben nu bijna een jaar bezig met mijn Instagram account en Greet is één van de eerste accounts die ik ben gaan volgen en is nog steeds één van mijn favorieten. Niet alleen vanwege haar prachtige huis, maar ook vanwege haar inspirerende blogs. Vandaag leer je haar een beetje beter kennen. Lees je mee?

Zou jij jezelf willen voorstellen als inleiding?

Hi! Mijn naam is Greet, ik ben 26 jaar en ik woon samen met mijn vriend en onze kat Jip in ons Jaren ’30 huis in Tiel. Al van kinds af aan ben ik gek met interieur. Ik volgde een interieuropleiding en startte mijn eigen blog in 2016 om hier onze klus avonturen op te delen. Wij kochten namelijk een oude jaren ’30 woning. Inmiddels is de woonkamer verbouwd, hebben we de slaapkamers aangepakt en is de bovenverdieping bijna klaar. Op dit moment moeten we zelfs beneden bivakkeren omdat onze badkamer eruit is gehaald. Wij hopen over een week eindelijk onze nieuwe badkamer te kunnen betreden. Alles deel ik binnenkort op mijn blog.

Je werkt bij een makelaarskantoor, hebt je eigen lifestyle- en interieur blog. Je bent Social Influencer en je geeft interieuradvies aan huis. Hoe weet je dat allemaal met elkaar te combineren?

Dat klopt haha. Klinkt als een drukke bedoeling hé? Dat is het ook wel een beetje hoor. Eerst werkte ik fulltime bij een hoofdkantoor in retail maar dat werd allemaal iets te veel van het goede. Om mijn dromen achterna te gaan besloot ik een andere baan te zoeken en minder te gaan werken. Ik werk nu 3 dagen bij een makelaarskantoor en kan zo mijn eigen bedrijf goed combineren. Op mijn vrije dagen werk ik keihard aan mijn blog en wissel ik interieuradviezen en workshops af. Het fotograferen van ons huis en het reviewen van mooie items/opdrachten blijft het leukste om te doen. Ik voel me vereerd dat ik met mijn hobby een leuk zakcentje bij kan verdienen. Het blijft lastig om ’s avonds mijn telefoon weg te leggen en te ontspannen. Gelukkig lukt dit steeds beter. Als het zo goed blijft doorgaan zou ik het liefst fulltime aan mijn eigen bedrijf willen werken 🙂

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1524428697428-d34df0cf3fcfece7ecae0b571f815503-5″ include=”5559,5563,5564,5565,5566,5557″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Hoe zou jij je eigen woonstijl omschrijven?

Oh, dat vind ik altijd heel lastig! Maar ik denk Scandinavisch, fris met vergrijsde tinten. Ik houd van warme kleuren en contrast, met een tikkeltje Boho (binnenkort in de tuin). Je zult bij mij niet gauw koele tinten spotten.

Waarom de naam StyleandSugar?

Haha, dat vragen meerdere mensen zich af. Ik wilde een originele naam, iets met style, styling, etc. Een paar jaar geleden bedacht ik spontaan op een avond deze naam. Ik vond het lekker klinken, en het past bij mij. Ik ben gek op styling en ben een enorme zoetekauw. Style and Sugar! Gelukkig weten mensen vaak gelijk wie ik ben als ik mezelf voorstel met deze naam.

Hoe ben je gekomen tot waar je nu bent met StyleandSugar?

Ik had dit nooit durven dromen! Ik ben, net als iedereen, denk ik gewoon gestart met Instagram en van het een kwam het ander. Toen ik met mijn blog begon (eind 2016) ging het iets harder lopen. Op dit moment werk ik vast samen met Mister Design, en vele andere merken. Ook heb ik workshops gegeven voor de Bijenkorf en bijvoorbeeld op Creative Life. Onwijs cool ook al dringt het soms niet tot mij door.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar? 

Dat is een mooie. Ik probeer nooit te ver vooruit te kijken, maar ik hoop dan gelukkig te zijn met Maurice en onze kind(eren). En dat we dichterbij Friesland wonen. Ook hoop ik dat ik dan mijn dromen heb kunnen vervullen op interieurgebied.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1524428697606-c170a944ee18f6ff3d3eb50be4df6b53-0″ include=”5567,5568,5569,5570,5571,5572″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/12″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Door wie laat jij je inspireren?

Ik laat mij inspireren door Pinterest (grote inspiratiebron!), interieurblogs en accounts op Instagram. Ook doe ik veel nieuwe inspiratie op als ik op reis ben. Dan komen de meeste ideeën. Als ik het heel druk heb, loop ik vast. Dan komt er geen inspiratie, dan lukt het niet om foto’s te maken in huis en dan gaat niks goed haha. Dus rust helpt bij mij enorm!

Heb je tips voor mensen die ook hun eigen blog willen beginnen?

Yes heb ik, ik schreef daar recent een blog over. Eentje met tips voor de beginnende blogger.

Waar kunnen we meer van jou zien? 

Ik ben te volgen op Facebook (nog maar net begonnen), op Pinterest, Instagram en natuurlijk op mijn eigen blog: Style and Sugar.

 

Hopelijk heeft Greet jou net zo kunnen inspireren met haar verhaal als ze mij doet. Alle foto’s in deze blog zijn gemaakt door Greet zelf. Neem dus absoluut een kijkje op haar blog of Instagram pagina als je meer wilt zien! Wie is een voorbeeld voor jou? Laat het hieronder even weten, wie weet krijgt die dan ook een plekje in het vragenuurtje!

Liefs, Annemarieke

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Misschien vind je dit ook leuk?

Laat een Reactie achter