De witte paastafel van Dita

Archief

Categorie:

Omdat ik zelf helemaal niet goed ben in tafels dekken ben ik op zoek gegaan naar iemand die dat wel kan! En die heb ik gevonden in Dita. Zij vond het leuk onderstaande vraagjes voor mij te beantwoorden en een paar hele leuke foto’s toe te voegen van haar paastafel. Dus waar wacht je nog op? Ga jij ook al “Pasend” aan de slag?

Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven

Wit, heel veel wit:) Ik heb veel geprobeerd maar kom toch elke keer weer op wit uit. En ik hou van hout. Daar kun je zoveel mee en het heeft zo’n fijne uitstraling. Maar als ik het echt in een stijl moet stoppen kom ik denk ik het dichtst bij Scandinavisch.

Sluit dit aan bij je paasstijl? Of is die een beetje anders?

Nee, deze paastafel sluit er helemaal bij aan. Helemaal in mijn tinten en stijl…:)

Wat is een absolute musthave voor de paastafel?

Oooh ik vind dit een lastige vraag. Eigenlijk zijn dat bloemen….want pasen en voorjaar daar horen bloemen bij! En ik vind ze ook prachtig, maar niet bij mezelf. Ik vind dat eigenlijk best jammer….dit klinkt best gek, i know. Maar bloemen kunnen zoveel doen. Ik heb het ook echt geprobeerd maar binnen een dag stond de vaas buiten omdat ik het gewoon niet past hier. Ooh…zijn er meer mensen die dit hebben? Wanneer komen er hele witte bloemen uit…:)?! Lonely me:)

Waar koop jij de meeste van je paasspullen?

Hema, Dille & Kamille en de Albert Heijn zijn mijn favoriete winkels:) Eigenlijk heel simpel, maar juist heerlijk om daar een mooi plaatje mee te maken.

Staan er leuke DIY’s op jouw paastafel?

Jaaa! Eierdopjes van klei, de witte flessen en de slinger. En de broden, cakes en scones zijn ook DIY-ers..haha. De eierdopjes heb ik gemaakt van zelfhardende klei met een deegstempeltje (van de Hema). De flessen zijn lege glühwein flessen die ik twee laagjes muurverf heb gegeven. Een wikkel eromheen van een stukje stof met daarop EASTER geborduurd. En de slinger is de makkelijkste… ooit gezien bij de Loods 5. Repen stof scheuren en die aan elkaar knopen. Echt, het is zo easy en het kan zoveel doen.

Heb je tips voor andere mensen die een paasdiner organiseren?

Begin op tijd! Als onze gasten de straat binnen rijden ren ik nog met de stofzuiger rond om hem op tijd weg te stoppen. Maar als je lekker op tijd begint met het bedenken van de tafelaankleding en de gerechtjes kun je echt een hele fijne tafel maken. Vaak moet je er wel even over nadenken, ideeën op doen op Instagram of Pinterest. Toch genieten als een tafel er gezellig uit ziet en de gerechtjes er mooi uit zien. En ook heel fijn als je dat allemaal relaxed kunt doen…haha.

Wil jij nog meer zien van Dita haar creaties? Neem dan zeker een kijkje op @Sinds1932.

wit-paastafel-diy-inspiratie-creativiteit-tafel-stoelen-kandelaar-kaarsen-easterwit-paastafel-diy-inspiratie-creativiteit-brood-easter-kandelaar-ei wit-paastafel-diy-inspiratie-creativiteit-brood-broodplank wit-paastafel-diy-inspiratie-creativiteit-stoelen-tafel-kandelaar wit-paastafel-diy-inspiratie-creativiteit-cake-ei wit-paastafel-diy-inspiratie-creativiteit-kandelaar-cake-easter-ei-kaars-tafel-stoelen-borden

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Liefs, Joandi Loes

Delen via

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Louise schreef:

  Oh ik hou ook van veel wit in huis! Je tafel is prachtig ☺

 2. Chantal schreef:

  O wat leuk! Ik heb in geen tijden meer iets aan Pasen gedaan. Misschien is het wel weer leuk om op te pakken.

 3. MamaIssues schreef:

  Heel erg mooie stijl!!
  Ik heb nog helemaal niet nagedacht over de paastafel, misschien toch maar eens gaan doen want een week vliegt voorbij!

 4. sabine schreef:

  Oh wat inspirerend dit! Die gekleurde paas tafel kennen we nou wel. Dit is zo uniek en super mooi! Helemaal mijn stijl.

 5. Sabrina schreef:

  wauw, ziet er lekker en vooral heel erg gezellig uit!

 6. Rosita schreef:

  Heel mooi! Ik hou erg van wit. Het draagt bij aan rust in het interieur. Aan Pasen doen we eigenlijk niet, dat zijn gewoon een paar dagen extra vrij.

 7. Ezra schreef:

  Ziet er heel leuk uit! Wij hebben thuis niet echt veel in het thema Pasen, maar op het medisch kinderdagverblijf waar ik werkzaam ben zijn we er wel veel mee bezig! Al is het daar helemaal tegenovergesteld aan op de foto’s, zoveel mogelijk kleur, haha. Wel heel mooi al dat witte!

 8. laura schreef:

  Wat leuke inspiratie! Mijn woonstijl is denk ik een beetje in een kleurenthema met pastel en witte meubels

 9. Marsha schreef:

  Ziet er leuk uit! Persoonlijk had ik er wel een kleurtje in gegooid! 🙂

 10. Anne schreef:

  Oooooh ik Ben in love! Echt helemaal geweldig. Rustig maar toch gezellig en warm. Echt super mooi

 11. cindel schreef:

  Sinds kort heb ik een eigen woning, maar eigenlijk doe ik meestal niet zo veel met pasen. of ik moet uitgenodigd worden door familie om te brunchen ofzo. Nou kwam mijn oma dit jaar aanlopen met paastakken en allemaal spullen om een paasstukje te maken! En eigenlijk is het best wel leuk. De taken staan erg mooi en zo een paasstuk heb je zo in elkaar gezet. Oow ja ik heb wel alle paaskleuren gebruikt hahaha! Mooi gedaan trouwens 😉

 12. Elien schreef:

  Ik word zo blij van jouw foto’s, echt prachtig! Ik hou van een witte tafel en gewoon echt een wit interieur. Dat brengt me tot rust.

 13. layla schreef:

  Ik hou van wit. Ik heb het ook zo veel mogelijk in huis

 14. Cassandra schreef:

  Ahhhh ik hou ervan. Gaaf!

 15. Jamey schreef:

  Wauw wat mooi! I Love it!

 16. Sjira schreef:

  Dat ziet er erg mooi uit en inderdaad heel anders dan de doorsnee paastafel!

 17. Marguerita schreef:

  Heel erg leuk gedaan, maar ik ben toch benieuwd waarom het bosje met witte bloemen er niet bij stond? Kan me bijna niet voorstellen dat het dit tafereel verstoorde, maar goed ik heb weinig gevoel voor styling en jij zo te zien wel! De diy’s zijn erg leuk

 18. Merel schreef:

  Past allemaal heel mooi bij elkaar.
  Voor mij mist er ook iets van een kleurtje, maar voor wie gek is op wit, is dit natuurlijk de perfecte tafel!

 19. Maikel schreef:

  Wat een prachtige stijl! Ik ben helemaal weg van die vrolijke witte frisheid

 20. Dewi schreef:

  Prachtig! Ik hou van wit, veel wit en strak hier in huis, maar ik combineer het wel met wat kleur.

 21. Michelle schreef:

  Wow! #interiorgoals
  Wat een mooie paastafel zeg! Helemaal in lijn met mijn eigen Scandinavische stijl.

 22. Manouk schreef:

  Die paastafel ziet er prachtig uit! Foto’s lijken zo uit een magazine te komen! Wit en hout is inderdaad een erg mooie combinatie!

 23. Jolien schreef:

  Wauw, wat een prachtige en originele paastafel. Ik zou er zelf sowieso nog bloemen aan toevoegen, maar clean is het ook supermooi!

 24. Fleur schreef:

  Voor een gezin met kinderen iets te wit, maar het staat wel erg mooi. De flessen als kandelaars zijn echt heel leuk gedaan

 25. Priscilla schreef:

  Bij Pasen denk ik juist aan geel, roze en pastelkleuren maar zo’n hele witte tafel is ook heel erg mooi! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo’n decofreak ben als ’t gaat om de feestdagen (met uitzondering van kerst) dus heb eigenlijk geen plannen om de paastafel te versieren. Wel hebben wij een paastak gezet op ons houten theetafeltje, in een mooie zilveren vaas.

  • Joandi Loes Tholen schreef:

   Ja ik ben zelf ook verslaafd aan wit. Maar met Pasen ga ik toch ook altijd voor geel. De rest van het jaar heb ik daar een gruwelhekel aan, Haha.

 26. Natalie schreef:

  Wauw, dit is helemaal mijn stijl! Prachtig gewoon! Lekker minimalistisch! De cake ziet er ook heerlijk uit

 27. Tamara schreef:

  Wauw super veel wit, ben ook erg fan van witte muren maakt het zo prachtig ruim maar mix het dan weer met meubels van antraciet. Vind je vloer trouwens echt super is dat gewoon zo gekocht of het laminaat geverfd?

 28. Joandi Loes Tholen schreef:

  Dankjewel voor al jullie leuke reacties!

Social Media

Copyright 2021 HMLRK

algemene voorwaarden