Wat zat er nou in de goodiebags van de #letsmeetlunch?

door Joandi Loes Tholen

Alweer een week geleden was de tweede editie van de #letsmeetlunch, poeh wat vliegt de tijd! En zoals ik al eerder in de vorige blog vertelde was het een mega succes maar ik hoor alle nieuwsgierigen al denken: “wat zat er nou precies in die goodiebags?”. Wel, daar ga ik jullie vandaag alles over vertellen.

Eerst en vooral kan ik je vertellen dat het opnieuw MEGA GOEDGEVULDE goodiebags waren. Ik denk dat iedereen naar huis is gegaan met een leuke combinatie van mooie spullen. En omdat ik graag met jullie wil delen wat dat nu precies was heb ik een paar fotootjes gemaakt zodat ook jullie een kijkje krijgen in de cadeautjestas.

Kaat Amsterdam

Kaat Amsterdam

Kaat Amsterdam sponsorde 3 verschillende kussens en elke luncher kreeg de variant die het beste past bij haar interieur. Zelf koos ik voor de grijze maar ik heb al super leuke plaatjes van de andere kussens gezien. Hou dus zeker de blog in de gaten want binnenkort volgt er natuurlijk opnieuw een blog met de leukste Instagrambeelden zoals na de vorige lunch.

Leeff sponsorde tijdens de vorige lunch de fantastisch lekkere thee van P&T en ook deze keer stonden ze weer paraat. Met een doos vol verschillende varianten van de lekkerst geurende zeepjes van Cool Soap. Sommige mensen kregen badvlokken, sommigen handzeepjes en sommigen de blokzeepjes. Welke zou jij het liefste gehad hebben als jij erbij was?

Leeff

Leeff

Happy Whatever heeft de meest unieke kaartjes. Je kan ze namelijk zelf in de vorm van vaasjes vouwen. Hoe leuk is dat? Zo een kaartje wilt iedereen toch?

Daarnaast sponsorde More Than Canvas kleine verrassingspakketjes waarin voor iedereen een leuke canvas kaart zat. Er waren een aantal verschillende varianten, maar zelf vind ik uiteraard dat ik de leukste kreeg, haha! Wil je weten welke dat is? Hou dan even mijn Instagram in de gaten, daar komt hij vast op.

Happy Whatever – More Than Canvas

Creative Lab

Als ik dan toch een persoonlijke favoriet mag kiezen dan vond ik dit echt het allerleukste pakje van allemaal. Zoals een heleboel mensen weten ben ik verslaafd aan het kopen van kaartjes en inpakpapier. Wat is dan beter dan een Creative Lab doosje gevuld met de leukste kaartjes en een paar kleine stukjes behangpapier?

En ook Flexa was weer paraat. Ik kon het bijna niet geloven toen de doos aankwam maar er waren genoeg kleurtesters voor 10 per persoon. En alsof dat nog niet genoeg was kreeg iedereen ook nog haar eigen exemplaar van het Colour Futures 2018 boek. Bij mij ligt het boek alvast op de koffietafel te pronken.

Flexa

Vissevasse

Vissevasse sprong gelijk mee op de trein en wilde niet één, niet twee, niet drie, maar wel vier dingen sponsoren. Een prachtige tas, waarmee ik al elke dag heb rondgehuppeld (en nee niet een huppelrondje in de woonkamer maar echt op straat), 2 feeërieke kaartjes en een notepad waar ik een heleboel to-do’s op zal kunnen noteren. Geen excuses meer om niet aan de slag te gaan dus.

En als we het dan toch over gulheid hebben, kunnen we het ook gelijk over Walra hebben. Toen Walra me zei dat ze een pakketje (met de nadruk op “JE”) gingen sponsoren voor de goodiebags, had ik nooit kunnen denken dat er zomaar een heel pallet vol met verrassingspakketjes bij me zou worden afgeleverd. En kijk nu wat een leuke spulletjes. Mijn kast werd aangevuld met 2 mokken, 2 vaatdoeken en een toilettas gevuld met een kam, handbalsem en douche schuim. Leuk toch?

Walra

Livinghip

Lieve Andrea was één van de lunchers en zij wilde ook haar bijdrage doen aan de goodiebags. Zij sponsorde daarom deze schattige kaarsjes uit haar winkel Livinghip. De kaarsjes waren er in verschillende varianten en iedereen mocht zelf degene kiezen die ze de leukste vonden.

Zelf ben ik super fan van de Purpuz Planners. Ik kan dus niet vertellen hoe blij ik was toen het bericht kwam dat ze graag wilden sponsoren. Iedere luncher kreeg een 2017 exemplaar zodat ze zelf aan de lijven konden ondervinden of deze planners iets voor hen zijn.

Kunst In Kaart gaf de vorige keer een mooie poster van Amsterdam aan elke luncher, maar deze keer kreeg iedereen een cadeaukaart met een waarde van €30 waarvan ze hun eigen exemplaar van Kaartkunst aan de wand kunnen bestellen. Zelf heb ik gelijk daad bij woord gevoegd en eentje van Essen besteld. Het kleine dorpje waar wij wonen en gelukkig zijn.

Veer & Moon is nog zo een bedrijf met een origineel concept. Zij vinden dat al je boodschappen duidelijk kunt maken met een bloem. Om het nogal bloemig uit te leggen, al hun Ansichtkaarten bestaan in bloementaal. Iedereen kreeg verschillende bloemige kaartjes tezamen met een zaadzakje.

Purpuz Planner – Kunst In Kaart – Veer & Moon

Liv Interior

Liv Interior is ook één van die merken waar ik absoluut dol op ben. Zij sponsorden een leuke shopper en het mooie gouden Monstera Schaaltje tesamen met een paar leuke brochures. De tas werd alvast de eyecatcher van de lunch. Ik zag er namelijk al een heleboel mensen mee pronken in hun Instagram Stories.

Zinvol sponsorde 4 verschillende kaartjes met een leuke boodschap. Dit kaartje verscheen alvast op mijn Instagram. Al waren er een heleboel mensen die dachten dat het een zwangerschapsaankondiging was, voor alle duidelijkheid dat was het niet. Ik wilde alleen even met de originele foto pronken.

Typewine zorgt ervoor dat ook de flesjes wijn die je cadeau wilt doen voorzien worden van een speciale boodschap. Iedereen kreeg een andere variant en sommige gelukkigen kreeg alvast een exemplaar uit de nieuwe kerstcollectie. Zeg jij weleens bedankt met een flesje wijn? Gauw eentje bestellen dan.

Zinvol

Typewine

Fonq – Snor – Mijn Stijl – Distelroos – Zoedt – Vacht van Vilt

Fonq sponsorde net zoals tijdens de vorige editie Mooi Magazines. Snor sponsorde super lekkere chocolade (en nee hier is hij helaas niet meer in leven). Er stond toch op: Zet ‘m op?

Mijn Stijl sponsorde de monochrome servetten. Ik weet al welke servetten er bij mij op de kersttafel komen te liggen. Nu nog even decoratie zoeken voor erbij. Al kan ik je zeggen dat de twee Washitapes die we kregen van Zoedt hier alvast een toffe aanvulling bij kunnen zijn!

Voor iedereen die houdt van Vachtjes komt de kortingscode van Vacht van Vilt zeker van pas. Niks fijner dan een gezellig snoezelig vachtje toch?

En last but certainly not least wat ikzelf het mooiste pakje vond, de kaartjes van Distelroos. Ik vond het gewoon zonde om uit te pakken. En de kaartjes die erin zaten zijn ook werkelijk prachtig! Ik ben alvast op zoek naar de perfecte plek om ze op te hangen.

Naast al deze fantastisch lieve sponsors van de goodiebags wil ik ook nog de sponsors van de prijzenshow bedanken. Zij stelden eenmalige prijzen ter beschikking die gewonnen konden worden. Hieronder even de opsomming.

Wolletje BolNeXtimeMujumaps – SoakstoreLiv InteriorCreative LabDe Leukste WoondecoratieMapifulSnorZinvol

Dus wat denk je? Wil jij er volgende keer ook bij zijn? Hou dan zeker mijn blog en/of Instagram in de gaten. Voor je het weet is het alweer de derde editie van de #letsmeetlunch en die wil jij niet missen toch?

Misschien vind je dit ook leuk?

Laat een Reactie achter