Zo gezellig was de tweede editie van de #letsmeetlunch

door Joandi Loes Tholen

Zoals de meesten weten was het gisteren de tweede editie van de #letsmeetlunch. En ik kan je zeggen het was een succes. Ik vond het stiekem zelfs nog geslaagder dan de eerste keer. Voor al diegenen die er niet bij waren en/of nieuwsgierig zijn naar hoe de lunch is verlopen heb ik voor jullie een klein fotoverslag toegevoegd.

De lunch vond gisteren plaats in Kofiebar Sowieso in Breda. Naast de gezellige sfeer die er daarbinnen hangt wisten ze ook nog voor fantastisch eten en drinken te zorgen. Ik zeg: Dikke pluim!

Maar naast een super leuk gezelschap, lekker eten en een mega goodiebag was er nog iets anders waardoor de lunch de place to be was. De Instagram Styling workshop gegeven door Karin van Kaatjecom. Wat ben ik ontzettend blij dat Karin even uit haar comfort zone wilde stappen en ons een inzicht wilde geven in haar fototalent. Karin is gespecialiseerd in het maken van Flatlays zoals je op haar Instagram account kan zien . En gisteren deelde zij met ons hoe zij haar flatlays nu precies aanpakt. Iedereen ging gretig aan de slag met al een heleboel leuke foto’s als resultaat. Ik denk dat velen onder ons (waaronder ikzelf) een nieuwe hobby hebben ontdekt.

Voor de foto’s geef ik alle credits aan mijn gastblogger Sanne van @Lille.hus. Zij was gisteren diegene die de gezelligheid en lekkere eten tijdens de lunch perfect wist vast te leggen. Waarvoor heel erg bedankt.

Natuurlijk hoor ik jullie al denken maar ging niet iedereen naar huis met een hele goed gevulde goodiebag? Ja, dat klopt. En komen daar dan geen foto’s van online? Jawel jawel, maar ik hou de spanning erin. De blog over de items in de goodiebag en de prijzenshow komen aankomende woensdag online. Dus kom zeker woensdag opnieuw even een kijkje nemen. Het is de moeite waard!

Fijne avond iedereen en wie weet tot op de derde editie van de #letsmeetlunch?

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Misschien vind je dit ook leuk?

7 Reacties

Susanne 30 oktober 2017 - 17:50

Het was fantastisch, lieve Joandi!

Reply
Loet 30 oktober 2017 - 17:56

Het ziet er fantastisch uit! ✨

Reply
Maaike 30 oktober 2017 - 18:04

Dankjewel, schat!

Reply
Omatje 30 oktober 2017 - 18:33

Het ziet er super uit schat

Reply
Sylvia 30 oktober 2017 - 19:34

Ziet er tof uit, volgende keer ben ik er weer bij!

Reply
Sanne Achenbach 30 oktober 2017 - 23:58

Ik heb genoten gister! Super georganiseerd!

Reply
Rachelle 1 november 2017 - 21:11

Het was super leuk Jo!

Reply

Laat een Reactie achter